"Özeldosyalar.exe" dosyasından virüs bulaştı

Kesin musallat EXE hocam zaten akıllı tahtaya takılmıştı bir kardeşim takmıştı okulda onun dışında başka bir yere girmedi 2011 tarihli dosya

O zaman dediğim gibi Kaspersky ile tarayın. Ondan sonra son bir Windows tam tarama ile tarayın. Virüs bulamazsa format atmanıza gerek yok. İçiniz rahat etmezsede tüm dosyaları yedekler öyle format atarsınız.

O zaman dediğim gibi Kaspersky ile tarayın. Ondan sonra son bir Windows tam tarama ile tarayın. Virüs bulamazsa format atmanıza gerek yok. İçiniz rahat etmezsede tüm dosyaları yedekler öyle format atarsınız.
Hocam format attım şuanda zaten gerek vardı iyi oldu gitmiştir dimi formatla

defenderin bile gördüğü virüsü formatla gitmeyeceğini sanmam

Ya hocam naptın sen. ne gerek vardı harbiden ya
güvende tutmak istedim hocam format uğraştırıcak ama yaptım artık gitmiştir inşallah kaspersky kurcam bide

Hocam tekrardan merhaba formattan sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı bilgisayar konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı