Gravix 5A nın 5070Ti versiyonunun linki var mı hocam ?Gravix 5A'nın 5070 Ti modelini almış.
Büyük ihtimal RX 5000-6000 seri GPU kullandınız, artık driver sorunu çözüldü. FSR, DLSS seviyesine ulaşıyor git gide.
Gravix 5A nın 5070Ti versiyonunun linki var mı hocam ?Gravix 5A'nın 5070 Ti modelini almış.
Büyük ihtimal RX 5000-6000 seri GPU kullandınız, artık driver sorunu çözüldü. FSR, DLSS seviyesine ulaşıyor git gide.
Özelleştirmeden 5070 Ti yapacaksınız hocam. Eğer yoksa stok bitmiştir muhtemelen.Gravix 5A nın 5070Ti versiyonunun linki var mı hocam ?
Varmış hocam da 11k ekliyor maalesef :/Özelleştirmeden 5070 Ti yapacaksınız hocam. Eğer yoksa stok bitmiştir muhtemelen.
Valla hocam bütçeniz varsa alınır. Toplama ile daha ucuza gelmiyor çünkü.Varmış hocam da 11k ekliyor maalesef :/
5070 li alacam hocam ya, monitörün Freesync Premium Pro gibisinden bir özelliği olmasına rağmen çok etkilimidir bilmiyorum amaValla hocam bütçeniz varsa alınır. Toplama ile daha ucuza gelmiyor çünkü.
Üzmez 5070.5070 li alacam hocam ya, monitörün Freesync Premium Pro gibisinden bir özelliği olmasına rağmen çok etkilimidir bilmiyorum ama
Monitör bu hocam Nvidia olması bir şey kaybettirir mi?Üzmez 5070.
Öğrenci indirimlerinden 16k ya aldımBir şey kaybettirmez de fiyatı bayağı tuzluymuş.
Hocam konudan bağımsız ama öğrenci indirimiyle beraber bu monitörler kaç TL oluyor? 27" ve 32" versiyonlarının ikisini de yazarsanız sevinirim.Öğrenci indirimlerinden 16k ya aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.