Özellikle CS:GO ve oyun sistemi için işlemci önerisi

blackshipsx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum şu anda Ryzen 7 2700X 16 GB kullanıyorum tekli çekirdek performansının R5 3600'dan bile iyi olmamasından dolayı FPS gerçekten düşük ve istediğim değerleri vermiyor. Intel'i öneren de çok kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :)

Not: Anakart+ işlemci alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence AMD den vazgeçme. Neden vazgeçme dedim çünkü youtubeda bir sürü fps testi videosu var Oyun için AMD İş için ise intel işlemci kullan. Anakartın b450 değil ise b450 anakart seç işlemci olarak pek bi fikrim yok

Şuan kullandığınız anakart nedir? 5600x önerebiliriz belki.
Bence AMD den vazgeçme. Neden vazgeçme dedim çünkü youtubeda bir sürü fps testi videosu var Oyun için AMD İş için ise intel işlemci kullan. Anakartın b450 değil ise b450 anakart seç işlemci olarak pek bi fikrim yok
Bu mantık yanlış bu arada. Bütçen dahilinde hangisi iyi performans veriyorsa onu almakta fayda var. 3900'e işlemci anakart olarak intel veya amd den hangisi daha çok performans veriyorsa o alınmalı.

Şuan kullandığınız anakart nedir? 5600x önerebiliriz belki.

Bu mantık yanlış bu arada. Bütçen dahilinde hangisi iyi performans veriyorsa onu almakta fayda var. 3900'e işlemci anakart olarak intel veya amd den hangisi daha çok performans veriyorsa o alınmalı.
şuanda kullanığım işlemci r7 2700x ancak tekli çekirdek performansı çok düşük o yüzden hiç istediğim değerleri yakalayamıyorum
en az i7 yada i9 amd tarafında ise 5600x araştırmalarım sonucu iyi değerler veriyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı