Çözüldü Özellikleri aynı, markası farklı RAM problem yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha önce sistemimde farklı markalar kullandım. 8 GB Corsair olan sisteme sonradan 8 GB G.Skill ilave ettim, tüm özellikler aynıydı. Stabil çalıştı bir sorun yaşatmadı. Sorun yaşayacağını sanmam.

QP'den iki tane aynı model bellek aldım, Aynılar, Samsung C-die, hatta overclock potansiyelleri bile hemen hemen aynı. Şansa bırakmamak lazım aslında ben hata yaptığımı düşünüyorum kit almayarak fakat OC ile 3800 MHz kullanabiliyorum 1.34v gibi bir voltaj ile o yüzden çok şikayet etmiyorum.
 
Uzun süre farklı marka fakat aynı MHZ değerine sahip ramlar kullandım. Başlarda bir kaç kere mavi ekran hatası almıştım, fakat daha sonralarında sıkıntı çekmedim. Kullandığım ramları 2. El olarak almıştım markalarına modellerine hiç dikkat etmedim, sadece MHZ değerleri aynıydı bir de 4+4 8 GB şeklinde kullandım.


 
RAM alacağım. 8 GB RAM var PC'de şu an da +8 ekleyeceğim fakat tüm özellikleri aynı markası farklı olsa problem yaratır mı herhangi konuda?

Bende Hynix 1+2 GB RAM vardı 1GB olanı çıkartıp 4 GB Kingston aldım sorun çıkmadı sıkıntısız çalışıyor PC. Bence sıkıntı yaşamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı