Özlediğiniz bir oyun var mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 780
Şu oyunun adını aylardır hatırlamaya çalışıyordum. Gidip tuşlu Nokia C5-00 için eski oyun dosyasını bulayım da kira toplayayım.
O müziğin tınısı hiç aklımdan çıkmadı benim.

Ben10 macerada vardı, oyun buglarla doluydu ama yine de eğlenerek oynuyordum.
Ben10 oyunlarını da çok oynadım. Aşağıdaki saate sahip olan bir çocuktum, çok şanslıydım. Bunun içine yeşil böyle para gibi koyup yandan atıyorduk, cırt-cırtlı bir şeydi.

Dosya Ekleri

• p.png
    p.png
    271,4 KB · Görüntüleme: 12
Oyun Skorda 4X4 araba yarışı diye bir oyun vardı iki kişilik. Abimle hafta sonu anaannemden teyzeme gidince orada internet olduğundan açar hemen onu oynardık. gece saatlerinde annem eve döneceğimiz zaman anaanneme geri giderdik ve yine internetsiz kalırdık. Hafta içi zaten bilgisayar yasaktı okul sebebiyle.

Ama o oyun çok iyiydi.

Oyun Skorda 4X4 araba yarışı diye bir oyun vardı iki kişilik. Abimle hafta sonu anaannemden teyzeme gidince orada internet olduğundan açar hemen onu oynardık. gece saatlerinde annem eve döneceğimiz zaman anaanneme geri giderdik ve yine internetsiz kalırdık. Hafta içi zaten bilgisayar yasaktı okul sebebiyle.

Ama o oyun çok iyiydi.
Evet evet, onu da oynadık. Bizim bilgisayar biraz kasıyordu kuzenimin laptopundan oynuyorduk. Böyle zamanımızı en verimli nasıl kullanırız diye düşünürdük de bulurduk. Bu da hâtrı sayılır güzel bir oyun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı