Özlediğiniz bir şeyi söyleyin

• Konuyu başlatan 166770
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 10.351
Eti Turti .
1333118679.gif

Tüm yaz tatil yapmak. Her yeri gezmek. Otomobilimizle herhangi bir yere gitmek. Karavanla dünyayı turlamak, yata binmek. İlk fırsatta soluğu denizde almak. Evi yeniletmek. Bu yıl ilk defa "illllk keeeeeeez" salgından dolayı yapamadım (!) Ondan önce de para yetersizliğinden yapamıyordum ama! :D

Tersini söylüyorum. Sosyal medyada çoğu kişini yaptığı görülen benim salgın öncesi yapamadığım aktiviteler.

Son düzenleme:
Evden cikip, saratoga uzerinden 9 numarali otobana cikip, kivrimli yollari gecerek, Overlook'da durup, daglari ve ormani icime cekip, redwood ormanlari arasindan santa Cruz'a indikten sonra, saga donup, route 1'e girip, artik telefonun cekmemeye basladigi son isiklari gectikten sonra arabanin uzerini acip, okyanus kokusunu alarak gazos Beach'e gidip, orada kumlara uzanip okyanusun sesini dinlemek, huzur bulmak.

Nereden bahsediyorum, gormek isteyen olursa diye link birakayim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı