Özlediğiniz Eski Diziler

Boardwalk Empire 5-6 ay oldu bitireli ama çok özlüyorum okuldan gelip izlemeyi, Galip Derviş o yaz akşamları her gece beklemek çok güzeldi, Geniş Aile galip dervişten sonra başlıyordu 2011'de falan'da izliyordum ama 2016'da izlediğim gibi izlemiyordum sabah 5'te kalkıp bilgisayarı açıp izliyordum sonra doğru okula güzel günlerdi, Adanalı çok hatırlamasam'da aklım'da silinmeyen anılar bırakmıştı gece akşam kar yağarken kuzenlerim ile birlikte oturup izliyorduk öpüşme sahneleri çıkınca gözlerimi kapatıyordum o zaman 5-6 yaşların'dayım o zamana dönmek için neler vermezdim bilgisayar'da NFS 2 vardı GTA SA falan çok güzeldi, Kurtlar Vadisi aklım'da anılar bırakmış çok güzel diziydi 2009-2010 civarın'da Kazım vardı çok güzel dövüşüyordu hatta onun için kafamı kel yapmayı bile düşünmüştüm. Şimdi ise saçma sapan çatışma sahneleriyle Çukur var adam 1000 metre menzilli AK-47 ile tarıyor 10 metre uzakta ki adamlar ölmüyor, balon atmalar, davulcular arkadaşım bu viyana kuşatması mı? Tam anlamıyla berbat bir dizi.
Şuan 6.sezonun final bölümündeyim bana Boardwalk Empire'nin tadını vermedi ama karakterler efsane Chibs, Nero, Clay, Tig, Wayne adamın dipleri bittiğin'de büyük bir boşluk olacağına eminim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı