Çözüldü Özürlü devamsızlıkta 20 gün sınırı var mı?

• Konuyu başlatan Ak1n1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 7.221
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ak1n1

Zeptopat
Merhaba, benim devamsızlık hakkımın şu anda 15 özürlü, 3.5 özürsüz olarak kullandım. Belge almak istediğim için 5 günü geçirmemem gerek; özürlü devamsızlığı bu yüzden özürlü devamsızlık kullanmak istiyorum. Ancak özürsüzde 10 gün sınırı olduğu gibi, özürlüde de 20 gün sınırı var mı, söyleyebilir misiniz? Yani 25 gün özürlü, 5 gün özürsüz devamsızlık yapabilir miyim?

@l0uissvr, kalırsınız çünkü toplam devamsızlık sınırını aşmışsınız. Devamsızlıklarınızı faaliyete geçirtebilirseniz kalmazsınız. Lise öğrencisisiniz, değil mi?

@l0uissvr, şansınızı deneyin. Eğer sizden bağış isterlerse o bağışı da verin derim yoksa bir seneniz gidecek. İsterseniz siz de bağış teklif edebilirsiniz, hayır demezler. Diyeceklerini düşünmüyorum.

İsteme ihtimallerine karşın bilgilendirmek istedim çünkü bazı okullar isteyebiliyor ve eğer isteselerdi istediği parayı da verirdiniz. Paranın çok da önemi yok, bir seneniz gidecekti. Rica ederim, bilgim doğrultusunda yardım etmeye çalıştım. 👍

İsteme ihtimallerine karşın bilgilendirmek istedim çünkü bazı okullar isteyebiliyor ve eğer isteselerdi istediği parayı da verirdiniz. Paranın çok da önemi yok, bir seneniz gidecekti. Rica ederim, bilgim doğrultusunda yardım etmeye çalıştım. 👍
Evet aslında isteseler daha iyi olabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı