Özürlü devamsızlıkta sınır var mı?

Anladım hocam. Eğer ameliyat olursam, sistem otomatik olarak 10 gün rapor veriyormuş. Umarım heyet raporu verirler de sınıfta kalmam. Özürsüz devamsızlıklarım bile keyfi değil aslında. Sadece 2-3 günü keyfi. Diğer günlerde hasta falandım. Umarım heyet raporu verirler. Sonuçta ameliyat olacağım ve keyfi olarak istemiyorum. Veriyorlar mı hocam? Bilginiz var mı?
Bizim müdür yardımcıları öyle konularda elinden geldiğince yardımcı oluyorlardı ailenle gitsen daha iyi olur.

@speedev hocam bu durum okula gitmenize engelse heyete gidiyorsunuz. Bir kurul toplanıyor ve sağlık taramasından geçiyorsunuz. Bu durum da okula gitmenize engel oluşturuyorsa bu konuda inisiyatif tanınıyor.
Hocam sadece birkaç yürüyemem diye tahmin ediyorum. Bilmiyorum. Ama sistem otomatik 10 gün rapor veriyormuş, onu biliyorum.

Teşekkürler.

@453476 rica ederim. İzinli için 20 gün sınırı yok toplam devamsızlığı aşmadığınız sürece. Bu konudaki yanlış fikri düzelttiysek bile benim için kafidir.
@metin2oynuyorum özürsüzleri özürlüye çevirmezse evet, kalıyor. Bir de toplam devamsızlık süresini aşmasına 2.5 gün kalmış, ona da dikkat etmeli.

@453476 rica ederim. İzinli için 20 gün sınırı yok toplam devamsızlığı aşmadığınız sürece. Bu konudaki yanlış fikri düzelttiysek bile benim için kafidir.
@metin2oynuyorum özürsüzleri özürlüye çevirmezse evet, kalıyor. Bir de toplam devamsızlık süresini aşmasına 2.5 gün kalmış, ona da dikkat etmeli.
Benim de 8.5 özürsüz 18 raporlu var ben kalıyor muyum

@metin2oynuyorum özürsüz 10 gün, toplam 30 gün devamsızlığı aşmadığınız sürece kalmazsınız. İkisinden birisini yarım gün aşmanız bile sınıfta kalmanıza sebep olur. Toplam devamsızlık da izinli ve izinsiz devamsızlıkların toplamıdır.

@333365 hocam son kez, emin olmak için bir şey daha sormak istiyorum. Şimdi ben bu özürsüz devamsızlığı, özürlüye çevirterek 10 günün altına düşürsem, sonra heyet raporu alsam, sınıfta kalmam değil mi? Yani 10 gün altında özürsüz devamsızlık olursa ama özürlü devamsızlık sınırı geçerse (heyet raporlu şekilde), sınıfta kalmam değil mi? Bu hafta özürsüzleri özürlüye geçirmeyi düşünüyoruz.

@453476 10 gün özürsüzle zaten kalmıyorsunuz ama izinliye geçirtmeniz tabii ki iyi olur. Tanılan devamsızlık süresini aşmak sıkıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı