Off daylerde ne yapılmalı?

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Evde dumbell ile spor yapıyorum. Ama özellikle tatillerde spor harici fiziksel aktivitem olmuyor ya PC başındayım ya da yatakta sıkıntıdan kitap okuyorum. Sportif aktivite öneriniz var mı?

Ben off day gunlerinde kapidaki barfiks cubugundan arada bir barfiks cekiyorum hiç hareketsiz kalamadigim icin sen barfiks yerine yukarıdaki arkadasin soyledigi gibi yuruyus yapabilirsin 0 aktivitenin cok saglikli olacagini sanmiyorum vucut surekli olarak calismaya uygun bence.

Evde dumbell ile spor yapıyorum. Ama özellikle tatillerde spor harici fiziksel aktivitem olmuyor ya PC başındayım ya da yatakta sıkıntıdan kitap okuyorum. Sportif aktivite öneriniz var mı?

Evde dumbell ile bir şeyler yapıyorsanız fazla sinir hasarından kas kaybetme ihtimaliniz çok düşük merak etmeyin biraz fazla yürüdünüz veya can sıkıntısından biraz şınav çektiniz diye bir şey olmaz. Muhtemelen tam tükeniş setlerine rir vs dikkat etmiyorsunuz ediyorsanız bile evdeki ekipmanlarla offdayde özellikle dinlenmenizi gerecektirecek bir sinir hasarı vermiyorsunuzdur.
Yani özellikle offdaylerde spordan kaçınmanız için inanılmaz bir sebep yok evde yavaş yavaş handstand gibi chalisthenics harsketleri deneyebilirsiniz sakatlanmamaya ve antreman veriminizden çalmamasına dikkat edin.
Başka bir tavsiye yağlı bir vücudunuz varsa yürüyüş yapmanız ve esneme hareketleri yapmanız hem kardiyo yapmış olursunuz hem de sakatlanma riskini azaltırsınız onun dışında stresten uzak kalmak için kitap vs okumak ve nispeten erken yatağa girmek mantıklı olabilir.
İleri seviye için özellikle definasyon offdaylerde alınacak sağlıklı yağ kalori dengesi oluşturularak tercihen karbonhidratlardan kısılarak arttırılabilir onun dışındaki şeyler bacak idmanı yoğunluğuna göre kardiyo tavsiye edilmemesi dışında hemen hemen aynı olur kanımca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı