Off günlerde kardiyo yapılmalı mı?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Sizce off günlerde 30 dakika 12 eğim 4 hızda falan kardiyo yapılmalı mı? Kaslara bir zararı olur mu? Herkes farklı bir şey söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce off günlerde 30 dakika 12 eğim 4 hızda falan kardiyo yapılmalı mı? Kaslara bir zararı olur mu? Herkes farklı bir şey söylüyor.
Kaslara zarar safsatasını geçelim artık dostlar kas erimesi kas atrofisi öyle hemen olacak şeyler değil günlerce yemek yememeniz lazım anca öyle olur.
En fazla kortizol seviyeleriniz artar vücuda ekstra stres bindirirsiniz. Ben hep haftada 5 antrenman yaparım kalan 2 günde de keyfime göre bazen kardiyo atarım bazen atmam.
Ayrıca 30 dk kardiyo hiçbir şey yapmaz yapmak istiyorsan yapabilirsin

Yapilir. Kas kaybina buyuk bir etkisi olmuyor malum yavas ve egimli yurudunuz icin. Cok ac karnina gitmeyin, yemek yedikten 2-3 saat sonra giderseniz kas kaybini buyuk bir oranda engelleyebilirsiniz. Ayrica kardiyonun ardindan ufak bir shake ile desteklersen kas kaybini neredeyse sifirlarsin. Ancak profesyonel duzeyde bu isi yapmadiktan sonra bu kadar takmaya gerek yok elbette.

Kaslara zarar safsatasını geçelim artık dostlar kas erimesi kas atrofisi öyle hemen olacak şeyler değil günlerce yemek yememeniz lazım anca öyle olur.
En fazla kortizol seviyeleriniz artar vücuda ekstra stres bindirirsiniz. Ben hep haftada 5 antrenman yaparım kalan 2 günde de keyfime göre bazen kardiyo atarım bazen atmam.
Ayrıca 30 dk kardiyo hiçbir şey yapmaz yapmak istiyorsan yapabilirsin
Hiçbirşey yapmaz derken? yağ falanda mı yakmam?

Hiçbirşey yapmaz derken? yağ falanda mı yakmam?
Yok hocam kalori yakarsınız tabi. Negatif bir şey yapmaz o anlamda demek istedim.
Yağ yakımı zaten kardiyoyla değil kalori açığıyla mümkün, kardiyo da kalori açığı vermenizi kolaylaştıracağı için iyi olur yani.

Normalde hergün bu kadar yağlı beslenmem ama bugün çok fazlasıyla yağ alımı yaptım, yani yaklaşıkda bi 3,500-4000 kalori yemişimdir toplamda :D. Bu off günü yapmasam kardiyo, çok zararı olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı