Ofis Koltuğu Önerisi

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Son 2 ay gibi bir zamanda, belimde ağrılar oluşmaya başladı. Fıtık başlangıcı ve belimde düzleşme olduğunu öğrendim. Fizik tedaviye başladım. Bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum ve bu rahatsızlığıma istinaden rahat bir koltuk kullanmak istiyorum. Sırt kas grubumda sıkıntılar olduğu için böyle bel ve boyun destekli bir koltuk tavsiyesi istiyorum. Açılmış konuları inceledim ve tarihleri eski idi. Belki günümüzde daha farklı, yeni modeller kullanan vardır. Bütçe olarak bir şey belirtemiyorum. Yani belki 200'e iyi koltuk vardır, belki 450 TL'ye çok kullanışlı bir koltuk vardır. Tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yurt içinden alabileceğim site veya adresler olursa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adore Max Office Racing'i öneririm, başka sitelerde daha uygun fiyatlara bulunabilir.
Yaklaşık bir yıl önce aldım fiyatının hakkını veren bir ürün, ayrıca Adore markası gerçekten ürününe sahip çıkan bir firma. Koltuğu aldıktan birkaç hafta sonra amortisörden garip bir gıcırtı gelmeye başladı, internet sitelerinde bir arıza formu gördüm ve doldurdum hiç ihtimal vermiyordum ama bir hafta sonra yeni bir amortisör elime ulaştı, üstelik ürünü Tekzen'den almıştım. Gerçekten hala böyle kullanıcı dostu firmaların olması sevindirici.

Adore Max Office Racing'i öneririm, başka sitelerde daha uygun fiyatlara bulunabilir.
Yaklaşık bir yıl önce aldım fiyatının hakkını veren bir ürün, ayrıca Adore markası gerçekten ürününe sahip çıkan bir firma. Koltuğu aldıktan birkaç hafta sonra amortisörden garip bir gıcırtı gelmeye başladı, internet sitelerinde bir arıza formu gördüm ve doldurdum hiç ihtimal vermiyordum ama bir hafta sonra yeni bir amortisör elime ulaştı, üstelik ürünü Tekzen'den almıştım. Gerçekten hala böyle kullanıcı dostu firmaların olması sevindirici.

Boyunuz 1,85 civarıysa bu koltuğu önermiyorum.

@Picky Öncelikle oyuncu koltuğu önerisinde bulunanları dikkate alma. En son kullanman gereken koltuk tipi çünkü. Ben de Ferrari model bir koltuk kullanıyorum, hemen hemen aynı mekanizma.

Senin mümkün olduğunca az yük bindirmen gerekiyor omurga ve boynuna. Bu da koltukta yeterli ayarlama imkanı mevcut olmasıyla mümkün oluyor yalnızca.
Yarış koltuklarının bel açıları oldukça dik, kafa destekleri çok geride ve boynunu boşta bırakıyor.
Dik açıları yüzünden bir süre sonra koltuktan kayıp belinin de boşa çıkmasına neden oluyorlar.
İstediği kadar kaliteli süngerden ve deriden imal edilsinler, belin ve boynun için sağlıklı değiller.

Senin "Kafa desteği ileri geri - aşağı yukarı" ayarlanabilen, "Bel desteği açısı mutlaka ayarlanabilen" ve mümkünse, bütçe yeterse oturak açısı ve kol yüksekliği ayarlanabilen bir ofis koltuğuna, yönetici koltuğuna ihtiyacın var. 200TL ile bu iş asla olmaz, fiyatlar uçalı aylar oluyor. %100'ün üzerinde zam geldi.

Senin için araştıracağım, 450TL civarında işini görecek ve hala satışta olan bir model varsa haber ederim.

%30 indirimle 1500TL paraya satılıyor :) 2,5 sene önce 380TL falandı :D Birebir aynı koltuk
Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Evet boyum 1.85. Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba @o_ulcan . Ürünü satın aldığınızda test edip bilgi paylaşır mısınız @Nightswt .
Tamam. Benim boyum 1.76 max office bana göre değil. Çok bilinen koltuk ama kafam boşta kaldı. Benim pederin bel fıtığı sorunu vardı. Şimdi iş ciddiye bindi ameliyat dediler. Aslında kendimden çok onun için alacağız. Bu konu çok önemliydi benim için yazan da olmadı. Pek bilmiyorum ben de koltuk konusunda fikrim yok sırt kısmı uzun olursa daha iyi olur herhalde dedim. Alacağız bakalım inşallah pişman olmam.

@Picky Öncelikle oyuncu koltuğu önerisinde bulunanları dikkate alma. En son kullanman gereken koltuk tipi çünkü. Ben de Ferrari model bir koltuk kullanıyorum, hemen hemen aynı mekanizma.

Senin mümkün olduğunca az yük bindirmen gerekiyor omurga ve boynuna. Bu da koltukta yeterli ayarlama imkanı mevcut olmasıyla mümkün oluyor yalnızca.
Yarış koltuklarının bel açıları oldukça dik, kafa destekleri çok geride ve boynunu boşta bırakıyor.
Dik açıları yüzünden bir süre sonra koltuktan kayıp belinin de boşa çıkmasına neden oluyorlar.
İstediği kadar kaliteli süngerden ve deriden imal edilsinler, belin ve boynun için sağlıklı değiller.

Senin "Kafa desteği ileri geri - aşağı yukarı" ayarlanabilen, "Bel desteği açısı mutlaka ayarlanabilen" ve mümkünse, bütçe yeterse oturak açısı ve kol yüksekliği ayarlanabilen bir ofis koltuğuna, yönetici koltuğuna ihtiyacın var. 200TL ile bu iş asla olmaz, fiyatlar uçalı aylar oluyor. %100'ün üzerinde zam geldi.

Senin için araştıracağım, 450TL civarında işini görecek ve hala satışta olan bir model varsa haber ederim.

%30 indirimle 1500TL paraya satılıyor :) 2,5 sene önce 380TL falandı :D Birebir aynı koltuk
Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Oyuncu koltuğu denmesi bence satış stratejesi değildir diye düşünüyorum. Oyuncular uzun saatler boyu bilgisayar başında oturduğu için rahatlığı ya da başka bir şeyi daha iyidir vardır ekstra bir durumu. Boşuna denmez. Ne biliyim hepsi uzun falan..

Dostum merhaba, ben de bir ay kadar önce koltuk arıyordum senin gibi ve Max Office koltuğunu almak istemiştim. Ama farklı sitelerde yorumlara dikkat edince aslında o kadar da iyi bir koltuk olmadığını anladım. Benim sana önerim budur Manager Elite Soft Deri Yönetici Koltuğu - Siyah boyum 1,82 dik olarak yaslandığımda kafam boşta kalıyor ama aşağıdaki kulptan koltuğun yaslanma kilidini açtığın zaman ''bana göre'' baya bir eğiliyor. Ama tabi koltuğun kendi direnci var o yüzden ayağın havada olursa daha kolay yaslanırsın. Ve ekstra olarak bir de küçük yastık kullanıyorum çünkü tam gerinip dik durmak gerçekten yoruyor. Sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun tekrardan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu aralar yoğun fizik tedavi seanslarından dolayı burayı unuttum. Tedaviden güzel cevap alıyorum, ağrılarım bayağı azaldı (Maşallah deyin :p ). Fakat her durumda tamamen sağlıklı bir bireyde olsak, pc de uzun zamanlar geçirdiğimiz için iyi bir koltuk alınmalı ve koltuk mutlaka alıcam. @Anakin SkywaIker hocam linklediğiniz koltuk hoşuma gitti fakat sizin dediğiniz ile aynı mı bilmiyorum ama, koltuğun kendi sitesindeki bir yorumda arkadaş, geriye yaslamanın sabitlenmediğini yazmış. Sabitlenmesi özelliği benim için biraz önemli. Yine de daha fazla bilgi verir misiniz ya da başka ne olabilir. @BilgisayarKurdu sayın hocam önerinizdeki ürün çok aşar bütçemi 600 TL civarında hala önerebileceğiniz bir ürün var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı