Oğuz Sasi'den Fırça Yedim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğuz Şasi'de kim? Ben ilk defa duyuyorum. Genç kardeşim, kafanı youtube ile mi bozdun sen? Önce kendini geliştirmeyi denesene? Biraz hayat bilgin olsun. Biraz derslerine kafa yor. Sen kendini geliştirmeden kanalını mı geliştireceksin. Ben normalde youtuber kelimesini sevmem. O da ne demek? "Youtuber!"
Bana çok saçma geliyor. 16, 17 yaşındaki sabi sübyanların "Youtube'a video koyarak ben youtuber olucam ehe ehe ehe" demeleri. Ya kardeşim kimse senin saçma sapan videolarını beğenmiyor demek ki. Öyle saçma sapan şeyler koyuyorsun ki insanlar ilgi göstermiyor demek ki. Ne diyeyim ki yani "çok iyisin ondan dolayı beğenmiyorlar" mı diyeyim.
Bak güzel kardeşim, yaşın daha küçük. Abuk sabuk şeyler peşinde koşacağına önce kendini geliştirmeyi dene. Git kitap oku, spor yap. Herhangi bir spor dalında müsabakalara katılmayı hedefle. Müzikle uğraş. Davul(bateri) çalıyorum ben mesela,sende davul öğren. Olmadı mı? Ney öğren,keman öğren.
Ne olacak sonra? Kendini geliştireceksin. Müzikte, sporda ya da herhangi bir konuda. Youtuber mı olmak istiyorsun? İşte o zaman bize keman kalabilirsin. İşte o zaman "xxxx ile keman öğreniyorum" kanalını tanıtabilir ve bizden abone olmamızı bekleyebilirsin. Bana, başkalarına bir şey katmadan sağdan soldan bulup, saçma sapan videoları gözümüze sokarsan alacağın tavır "bu ne ya" olur. Videonu dakika 1 de kapatırlar.
Her şey önce kendini yetiştirmek ile başlar. Bir insanla sohbet ettiğinde bile kendini ne kadar geliştirmişse karşıdaki o kadar zevk alırsın muhabbetten. Boş adamla muhabbet bile çekilmez. He şimdi bu laflarım sana ağır gelebilir. Gelsin koçum. Bütün hepsini üstüne al da şu saçma sapan "youtuber olucağım çok para kazanacağım" rüyalarından çık, kurtul.
Bu görüşleri dikkate al. Çünkü normalde böyle bir konuya yorum bile yapmam. Oğuz Sasi midir kimdir her ne ise, videolarına baktım da 33 35 yaşındaki bir adam. Öyle çok al benisi de yok. Boşuna ilahlaştırmayın böyle adamları. Yok bana kızdı yok bilmem ne. Bırak Allah aşkına.

Emeklemeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsun, cidden. Önce Youtuberlardan yardım istiyorsun, neden beğenilmiyorum, neden izlenmiyorum, benim şöyle sorunlarım var vs. diye sızlanıyorsun. Bizim de sorunlarımız var ama millete haber etmiyoruz..
Çektiğin videoların kalitesi görüntü kalitesinden ibaret değil, içerik, kendini sunma şeklin vs. Seni yorumlamak bana kalmamış olabilir ama başarısızlığa tahammülün yok gibi görünüyor, egonun olduğunu da düşünüyorum.
Sana önerim Youtube'a içerik üreticisi olarak devam etmemen, 3 senede 200-300 aboneye ulaşmışsın, daha fazla uğraşıp internetini yeme, bilgisayarını yorma. Hayatta başarılar.

Oğuz Sasi iyi birisidir. Ben şahsen çok severim. Şizofren filan diyorsunuz birkaç videosuna bakarak :D Raidcall'da bize az şey öğretmedi kendisi. Komik hareketlerinin olması onun beğeni veya izlenme kasmak istediği anlamına gelmez. Zamanında büyük bütçeler harcayarak Türk oyunculara özel bir site ve ona özel ofis açmıştı fakat tutmamştı. Haliyle kapanmıştı çok büyük zararlarla. Tabi kötü sözler söyleyebiliyor. Gözümden düştü haliyle sana yaptığı bu tavrından dolayı. Takma kafana. Youtube'de zaten ilk adımı atlatmak çok zor. Atlatırsan 10k-20k gidiyor öyle. Kolay gelsin.

Birkaç yayınını izleyin, zevk alacaksınız. Diğer kişilerden bir tık daha kaliteli geliyor bana.

LaKasaba kanalına bak mesela. Adam aylarca çalıştı mikrofonsuz oyun bile oynadı ama asla saygıdan azimden ödün vermedi ve şuan belki de orta seviye youtuberler arasında en çok gelecek vaat edeni. 37.577 abonesi var. Eğlenceli içerik ve öğretici kısımları bulunduğu için çok sevilen bir kişi haline geldi. Genç Hane gibilerinden öte bu adam üzerinde bir ton yükle geldi buraya. Ailesel sıkıntıları, tek başına 10K aboneye çıkması, gibi gibi... Adam küçüklüğünde öyle kötü şeyler yaşamış ama asla gelip ağlamadı suratımıza böğürerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niyetim seni gömmek değil. Ama sanki millet seni sevmek zorundaymış gibi bir tavır takınıyorsun. Ben sana bir örnek vereyim öyle yabancı bir örnek de değil daha Youtube Türkiye kurulmadan önce kendi kanalımı açıp sağda solda kolay kolay göremediğin kendi oyuncu kitlesini kazanmış lakin tüm dünya tarafından bilinmeyen oyunları oynar hem eğlenir hem öğretirdim. Başlarda fena gitmedi daha sonra Legend Of Grimrock gibi bir oyunun Türkiye'de oyuncu kitlesi yok denecek kadar az olduğunu fark ettim.

Muhabbetim iyiydi izlenme alıyordum sahip olduğum abone sayısı da yeni başlamış birisi için teşvik ediciydi. Ama dediğim gibi ben sırf izlenme alabilmek için keyif almadığım oyunlar oynamak istemedim. Çok fazla yerden yorum geldi iyisin hoşsun ama şu oyunu oyna falan gibisinden. Ben ise yapmadım tercih meselesi, yapsaydım kesin başarılı olurdum demiyorum ama ben hiç bir zaman için ben şöyle iyiydim benim yerime 10 yaşındaki çocukları seçtiler falan filan demedim dememde. Şu son bir haftadır ne zaman konu dışına girsem senin açtığın bir konuyu görüp acaba yine sıkıntısı neymiş diyerek bakıyorum. İnsanların aklında nasıl bir etki bıraktığını sen düşün.

Birde millet o 10 yaşındaki veletler varken seni niye izlesin bana onu açıkla. Yaş olarak daha büyüksün diye mi? Yoksa daha farklı içerik ürettiğin için mi? Sana senin izleniyor olman ve seviliyor olman gerektiğini inandıran şey nedir? Kendini üstün gördüğün sürece bu piyasada seni kabul etmek zorunda olduklarını düşündüğün sürece başarılı olamayacaksın. Tavrını değiştir bütün kötü şeyler benim başıma geliyor gibi bencil bir düşünceden vazgeç. Kısacası büyü, büyü ki hor gördüğün çocuklardan farkın olduğunu hissedelim.

Oğuz Sasi iyi birisidir. Ben şahsen çok severim. Şizofren filan diyorsunuz birkaç videosuna bakarak :D Raidcall'da bize az şey öğretmedi kendisi. Komik hareketlerinin olması onun beğeni veya izlenme kasmak istediği anlamına gelmez. Zamanında büyük bütçeler harcayarak Türk oyunculara özel bir site ve ona özel ofis açmıştı fakat tutmamştı. Haliyle kapanmıştı çok büyük zararlarla. Tabi kötü sözler söyleyebiliyor. Gözümden düştü haliyle sana yaptığı bu tavrından dolayı. Takma kafana. Youtube'de zaten ilk adımı atlatmak çok zor. Atlatırsan 10k-20k gidiyor öyle. Kolay gelsin.

Birkaç yayınını izleyin, zevk alacaksınız. Diğer kişilerden bir tık daha kaliteli geliyor bana.
Benden başka şizofren yazan olmadı. Göndermeyi bana yaptın herhalde? 40 yaşına yaklaşmış bir adamın beynim solda mı falan deyip kahkahalar atması, bence yeterince şizofrence. Bir çok videosuna baktım, pırasa gibi adam. Bu arkadaşa gelmiş bağırmış. Havalara bak, o sıfırdan gelmiş buralara. Gören de diyecek sanki Rihanna. Abuk subuk, saçma sapan ve çocukça hareketler yaparak küçük çocukların statüsünde fenomen olacaksam. Hiç olmayayım daha iyi.

Benden başka şizofren yazan olmadı. Göndermeyi bana yaptın herhalde? 40 yaşına yaklaşmış bir adamın beynim solda mı falan deyip kahkahalar atması, bence yeterince şizofrence. Bir çok videosuna baktım, pırasa gibi adam. Bu arkadaşa gelmiş bağırmış. Havalara bak, o sıfırdan gelmiş buralara. Gören de diyecek sanki Rihanna. Abuk subuk, saçma sapan ve çocukça hareketler yaparak küçük çocukların statüsünde fenomen olacaksam. Hiç olmayayım daha iyi.
Tabi ki kişiler güzel olarak karşılayabilir kötü olarak karşılayabilir. Bu konu tartışmaya açık bir konu. OğuzSasi'yi savunmuyorum. Sadece yüzeysel inceleme ile bir yorum yaptığınızın kanısındayım. GTA4 videoları ile tanıdım ben. Koskoca adam neler yapıyor filan dedim başta. Yayınlarını izleyince kanım çok ısındı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı