- Makaleler
- 3
Suçlu. Yönetim genel olarak suçlu, dediğin şeyi onaylıyorum gibi anlaşılmasın. Cuesta transferi ortada. Sağlık heyetinin onay vermediği halde Jakobs'a 9 milyon bayılan yine bu yönetim. Yönetim 1, Okan 2. Okan Buruk oyunculardan verim almayı bilmediği için sürekli çözümü transferde arıyor ama asıl sorun kendisinde. Bu kadar oyuncu beğenmezsen kusura bakma ama, ben sorunu oyuncuda değil, ondan verim alamayan hocada ararım. Avrupa'da en ballı kurayı çekmesine rağmen zoru başarıp ilk 8'e giremeyip play-off'da elenen birisine hoca demem, kimse kusura bakmasın bu konuda yönetim 2, Okan 1. suçludur. Oyuncu beğendiremiyoruz beyefendiye olaya bakar mısın? Ha bu durumda yönetimin nasıl bir suçu var dersen, bu futbol cahili adamı kovmayarak derim. Bu şahıs en geç Young Boys maçından sonra kovulmalıydı, en geç diyorum ona da bak altını çizerek söylüyorum. Bütün kredilerini tüketti ve bu kadroya rağmen şu son 2-3 aydır rezil bir futbol oynattı Süper Lig'de. Lig diyorum tekrar söylüyorum, Avrupa demiyorum. Bu arkadaş zaten Avrupa seviyesinde bir hoca değil. Onun hakimiyeti Edirne'ye kadar, Edirne'den sonra 4 yiyip geri kendi sınırlarına geliyor.Evet çok oyuncu yediği de yalan değil ama sırf "yıldız" ya da çalım olsun diye teknik ekipten bağımsız transfer yapan yönetimin suçu yok mu
Üstteki arkadaş benden daha detaylı da açıklamış zaten. Daha fazla bir şey anlatmama gerek yok.
Son düzenleme: