Okan Buruk gitmeli

Evet çok oyuncu yediği de yalan değil ama sırf "yıldız" ya da çalım olsun diye teknik ekipten bağımsız transfer yapan yönetimin suçu yok mu
Suçlu. Yönetim genel olarak suçlu, dediğin şeyi onaylıyorum gibi anlaşılmasın. Cuesta transferi ortada. Sağlık heyetinin onay vermediği halde Jakobs'a 9 milyon bayılan yine bu yönetim. Yönetim 1, Okan 2. Okan Buruk oyunculardan verim almayı bilmediği için sürekli çözümü transferde arıyor ama asıl sorun kendisinde. Bu kadar oyuncu beğenmezsen kusura bakma ama, ben sorunu oyuncuda değil, ondan verim alamayan hocada ararım. Avrupa'da en ballı kurayı çekmesine rağmen zoru başarıp ilk 8'e giremeyip play-off'da elenen birisine hoca demem, kimse kusura bakmasın bu konuda yönetim 2, Okan 1. suçludur. Oyuncu beğendiremiyoruz beyefendiye olaya bakar mısın? Ha bu durumda yönetimin nasıl bir suçu var dersen, bu futbol cahili adamı kovmayarak derim. Bu şahıs en geç Young Boys maçından sonra kovulmalıydı, en geç diyorum ona da bak altını çizerek söylüyorum. Bütün kredilerini tüketti ve bu kadroya rağmen şu son 2-3 aydır rezil bir futbol oynattı Süper Lig'de. Lig diyorum tekrar söylüyorum, Avrupa demiyorum. Bu arkadaş zaten Avrupa seviyesinde bir hoca değil. Onun hakimiyeti Edirne'ye kadar, Edirne'den sonra 4 yiyip geri kendi sınırlarına geliyor.

Üstteki arkadaş benden daha detaylı da açıklamış zaten. Daha fazla bir şey anlatmama gerek yok.

Son düzenleme:
Okan Buruk aslında potansiyelli ama bu potansiyeli yardımcı td olarak ulasması lazım ama okan hoca direk td olmayı seçti.

Çıkan habere bak, sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı yine. Şu futbol cahilini hazır talipleri varken başka takıma kakalamak varken, elimizde tutup bizi Avrupa'da rezil etmeyi göz göre göre beklemek ne derece bir saflık?

Gerçekten çok merak ediyorum, Şampiyonlar Liginde yine ilk maçlardan ağzımıza edecek, ve eleneceğiz. Bu yönetimin açıklaması ne olacak, yine bu bilgi yoksununu takımda tutmaya devam edecekler, ne olacak ki başka? Okan'a tanınan şans yabancı bir hocaya tanınsaydı şu an ne konumlarda olacağımızı tahmin bile edemiyorum. En çok da buna yanıyorum. Yanlış kişiye çok şans veriliyor.

Dursun Özbek yönetiminin derhal gönderilmesi gereklidir. Kulübe en çok zarar verenler Okan'dan çok bunlardır.

Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Beşiktaş’a karşı daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken rakip oldu. Buruk’un takımları, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Galatasaray altyapısında yetişen Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 2004-2006 yılları arasında Beşiktaş forması da giymişti.

Koyu Beşiktaş'lı adam bizim hocamız şuan(sözde hoca) kulüp kimlerin elinde hocalarım biz kimlere emanet edilmişiz? 🤧

Technopat Haberler

Geri
Yukarı