Evet, bayağı iyiler. 2'si de kovuldu kulüplerden. Ve ne hikmettir ki kovulmalarından sonra iki takım da uçuşa geçti.
Bak yine aynı duruma geliyor. Ona bakarsan Okan'da Bayern'e sahayı dar etti 70 dakika baskı üstüne baskı yaptırttı ama maç 1-3 bitti. Ve Tottenham maçı var bundan daha iyi bir oyun olan, o da 3-2 bitti tek fark burda kazanmıştık. Okan da iyi hoca olmalı bu mantıkla. Adam tarihin en kötü Manu'suna ve Bayern'ine (en kötü olmasa da ligde kötü bir dönem geçiren) ve Okan denen taktik ve teknik bilgiden yoksun hocasına denk geldi, bir zahmet 2. olsun. Ligde kaç şampiyonluğu var? Bunlara bakılmalı esas.
Bir de ben Kopenhag'ın hocası için kötü demedim, sadece bizim aradığımız tarzda olmadığını düşündüğümü söyledim. City'e sahayı dar ettiğini görmedim, ilk maç kaleci çok iyi iş çıkarmıştı, neredeyse City tek kale oynamıştı. 2. maça yedek kadro ile çıkmış City. 2 maçta da kaybettiler. Ama Okan'dan daha iyi hocadır, ona katılıyorum. Neticede Bayern'den Allianz'da puan aldı. Bayern galiba o maça yedeklerle çıkmıştı ama, olsun. Yine de bir başarıdır.
@TeomanKagan123 denen arkadaşa da bir sürü mesaj yazdım, cevap verdim, bir türlü cevap yazamadı bana. Soru sordu, cevap verdim, tık yok. Enteresan.