17 yaşındayım, kitap veya uzun ve karışık cümlelerden oluşan bir metin okurken sürekli başa dönüyorum. Yeri geliyor bir cümleyi ikinci üçüncü okumada anca anladığım oluyor. Aynı zamanda düşünürken de çok yavaş olduğumu hissediyorum ve sürekli bir şey düşünürken içimden konuşuyorum. Mesela bir soru çözerken ağzımın içinde düşündüklerimi söyleyerek soruyu çözüyorum ve bununla alakalı mı bilmiyorum ama düşünürken, plan yaparken çok yavaş olduğumu hissediyorum.
Ve son 2-3 senedir sürekli yaptığım şeylerden emin olamıyorum ve sürekli kontrol ediyorum. Sabah evden çıkmadan önce sürekli bir şey unuttum mu diye cepleri kontrol etmek, bilgisayara bir şey indirirken "C'ye mi D'ye mi kuruyorum" diye sürekli yükleme dizinini kontrol etmek, ders çalışırken çözdüğüm ve emin olduğum soruya tekrar tekrar bakmak, insanların içinde bir şey söyleyecekken "acaba dediğim saçma mı olur" düşüncesi... Evet, aynı zamanda asosyalim.
Ne yapmalıyım?
Ve son 2-3 senedir sürekli yaptığım şeylerden emin olamıyorum ve sürekli kontrol ediyorum. Sabah evden çıkmadan önce sürekli bir şey unuttum mu diye cepleri kontrol etmek, bilgisayara bir şey indirirken "C'ye mi D'ye mi kuruyorum" diye sürekli yükleme dizinini kontrol etmek, ders çalışırken çözdüğüm ve emin olduğum soruya tekrar tekrar bakmak, insanların içinde bir şey söyleyecekken "acaba dediğim saçma mı olur" düşüncesi... Evet, aynı zamanda asosyalim.
Ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: