Okuduğunuz okuldan memnun musunuz?

Okuduğunuz okuldan memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    79
İyi olduğu yanları var fakat genel olarak kötü. Her öğrenciden 3 tahta kalemi ve 2 top kağıt istiyorlar (ve ayrı olarak para da almışlardı), yemekhane fiyatları diğer okullara göre pahalı, biyolojini kitabını ilk gittiğimizde vermediler bundan dolayı bir daha gitmem gerek (evime yakın değil, 30 dakikada gidiyorum okula),öğretmenler yaşlı (kimyacımız 70-80 yaşında :)), online eğitimde de çok iyi olduğu söylenemez.

Ben İstanbul Fatih okyanus kolejinde okuyorum. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Kolejde okumama rağmen okulun eğitim kalitesi rezalet, hocalar kötü ders anlatıyor ve öğrencilere saygı göstermiyorlar. Okul kuralları desen okul mu nazi kampı mı belli değil şimdi yazmayayım buraya. Özel bir koleje hem para veriyoruz hem de çok kötü bir hizmet alıyoruz. Sırf kamera açamıyorum diye Online derslere almıyorlar. İnternetimin kötü olduğunu anlatamıyorum anlamıyorlar. Halbuki hocalar da kendi derslerini internetlerinden dolayı açamadıkları oluyor ve bana laf yapıyorlar. :D bu yüzden 12. sınıfta yakında olan düzgün bir devlet lisesine geçmeyi düşünüyorum. Eğer ki okyanus kolejlerine gitmeyi düşünen varsa sakın gitmesin önermiyorum, okula da hakkımı helal etmiyorum. :(

Hocam ataköy ve bakırköyün en iyi lisesi olan Hasan polatkan Anadolu lisesinde okuyorum, gayet memnunum yeşilçam okulu gibi 2 katlı benimle yaşıt 60 öğrenci var 10'lar olarak toplamda tüm okul 370 kişi daha nolsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı