Okul çantasına baskı yapılır mı?

zoin

Hectopat
Selam dostlar, yakında okullar açılmak üzere internetten bir çanta beğendim ama malzemesi kaliteli olduğu belli değilmiş dışarıdan su geçirmez düzgün bir çanta alacağım eğer olursa aynı bu sitedeki gibi baskı yapmak istiyorum.
Çantayı baskı yapabileceğim bir yer var mıdır acaba?

İzmir için Eşrefpaşa taraflarında bu işi yapan dükkanlar var. Kemeraltı gibi yerlerde de oluyor. Kendi ilindeki bu tarz yerlere gidip sorabilirsin.

Olgun dediğin toplum tarafından zorla baskı altında tutulan düşünce, giyim, kıyafet, saç, sakal ise bunu kendin uygulayabilirsin dostum şu an o saydırdığın yobaz Müslüman'lardan bir farkın yok.

Görüş bu dostum agresiflik zarar verir sana dikkat et.

Aynısını sana demeliyim dostum benim açtığım konu senin anlattığınla alakası yok yani görüşün beni ilgilendirmiyor, olgun insan nasıl olmalıdır? Animeci, futbol taraftarları ile görüşünüz nedir? Diye konu açsam eyvallah ama buradaki görüşün zorbaladığını gösterir.

İzmir için eşrefpaşa taraflarında bu işi yapan dükkanlar var. Kemeraltı gibi yerlerde de oluyor. Kendi ilindeki bu tarz yerlere gidip sorabilirsin.

Bu dükkanlara tam olarak ne deniyor hocam

Çoğu yer şu an dijital baskı yapıyor. Gidip bir sorun yakınlarda varsa.

Reklamcıya gitsem olabilir mi? Bir kasaya baskı yapana sormuştum reklamcının yaptığını söylemişti

Aynısını sana demeliyim dostum benim açtığım konu senin anlattığınla alakası yok yani görüşün beni ilgilendirmiyor, olgun insan nasıl olmalıdır? Animeci, futbol taraftarları ile görüşünüz nedir? Diye konu açsam eyvallah ama buradaki görüşün zorbaladığını gösterir.
Sakince raporlayabilirsiniz konudan alakasız ise. Cevap vermenize gerek yok.

Bu dükkanlara tam olarak ne deniyor hocam

Reklamcıya gitsem olabilir mi? Bir kasaya baskı yapana sormuştum reklamcının yaptığını söylemişti

Baskıcı. Dijital baskı atölyesi vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı