Okul çantasına baskı yapılır mı?

Mesajlar silinmiş sanırım olay ne?

Sözde kendilerini en düzgün tertipli sanan ego patlaması yaşayan ergenler benim bu çantaya baskı yapmama çocukça olduğunu ve büyümem gerektiğini söylüyorlar yani birçok dert yokta bir bu sorunsa ne diyeyim.

Sakince raporlayabilirsiniz konudan alakasız ise. Cevap vermenize gerek yok.

Baskıcı. Dijital baskı atölyesi vb.

Haklısınız bir daha yazmam.

Sözde kendilerini en düzgün tertipli sanan ego patlaması yaşayan ergenler benim bu çantaya baskı yapmama çocukça olduğunu ve büyümem gerektiğini söylüyorlar yani birçok dert yokta bir bu sorunsa ne diyeyim.
Bence de çocukça hocam ama çanta sizin değil mi isterseniz yaptırın benim ne karışma hakkım var? Ben olsam anahtarlık şeklinde koyardım çantaya.

Haklısınız bir daha yazmam.

Ya reis salla gitsin cevap bile vermeyeceksin onlara. Bak ben gereksiz mesaj diye raporladım o kişinin mesajını hepsi silindi gitti boş ver takma cevap bile verme raporla geç. Bizim milletimiz kendi sıfatına bakmayıp başkalarını eleştirmeyi çok sever maalesef. Konuyu uzatmanın anlamı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı