Okul değiştirmek zor gelir mi?

Teknofatik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıfım, olduğum okulda 2.5 senedir mevcudum. Ama artık insanlardan sıkıldım. Sevmiyorum yani hem olduğum sınıfı hem de arkadaşlarım benden benimle çok konuşmuyorlar, gideceğim okulda bir sınıf 40 kişi falan ama mutlu değilim burada gitmek istiyorum orada ortam falan bulmam zor olur mu? Yani arkadaş ya bulamazsam diye korkuyorum.

Konuşacak kişi bulamıyorsan zaten kaybedecek bir şey yok gibi, sosyal bir insansan biriyle 10 dakikada askerlik arkadaşı gibi muhabbet döndürürsün zaten konu ilginizi çekiyorsa :D

Kanka ben lise 1 de başka meslek lisesine geçtim semtimin en iyi meslek lisesi ben en iyi kincisinden gelmiştim sınıfta 1 kız vardı yani bu durum ortama göre değişir sınıftan sınıfa değişir sosyallik durumu.

Arkadaşlar 11.sınıfım, olduğum okulda 2.5 senedir mevcudum. Ama artık insanlardan sıkıldım. Sevmiyorum yani hem olduğum sınıfı hem de arkadaşlarım benden benimle çok konuşmuyorlar, gideceğim okulda bir sınıf 40 kişi falan ama mutlu değilim burada gitmek istiyorum orada ortam falan bulmam zor olur mu? Yani arkadaş ya bulamazsam diye korkuyorum.

Okula göre değişir ben meslek lisesinde okudum 10numaraydı ne kavga ne gürültü uni de öyle ortam yoktu. Gitmet istedigin okulun sayfasına bak orada okuyan kişilerle konuş.

Aksine iyi gelir. Bende aynı şekilde değiştirdim ve aslında bakarsak en değiştirilmeyecek senemde değiştirdim 12'ye geçerken. İyi ki değiştirmişim ama.
Son yıl olduğu için ve aynı zamanda yeni bir dönemin de başlangıcı olduğu için hem benim gibi yeni gelen insanlar vardı ve hem de diğer herkes ile beraber son yılımızı paylaştığımız için hepimiz anlayışlıydık her yönden. Kaybedeceğin bir şey yok dostum geç korkma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı