Okul değiştirmeli miyim?

Enesn61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar ben şu anda lise 2'ye gidiyorum ve bu konuyu okuyanlara bir fikir danışmak istiyorum. Benim şu an okuduğum okul özel bir okul ve iç mimarlık mühendislik üzerine. Buraya kadar güzel ancak okulun şu yönleri bana çok batıyor. Mesela klimalar çalışmıyor ne yaz ve kış bunu okul yönetimine söylendiği zamanda daha havalar tam soğumadı ya da havalar daha ısınmadı diyerek geçen dönemi kapattılar aynısını bu dönem de yaptılar. Başka bir mevzu ise adamakıllı tuvaletlerin kapıları bile kitlenmiyor hatta sifonlar falan çalışmıyor. Bunları gördükçe verilen paraya acıyorum ve başka okula yani acaba devlete mi geçsem diyorum. Hatta okuldan akıllı tahtaların hepsini kaldırdılar. Sadece 3 sınıfta var o sınıflarda boş sınıflar ara sıra video izlemek için gidiyoruz. Ve arkadaş ortamı kötü tanıdığım45 -60 belki daha fazla kişidir tam bilmiyorum ancak adamakıllı teneffüslerde takıldığım 3 kişi falan var ve çoğu diğer kişiler çok bulaşık insanlar oto boka laf atıyorlar bende kendimi asla ezdirmeyi sevmediğim için bende onlara cevap verince olaylar sürekli kavgaya kadar gidicekmiş gibi oluyor, bunlar da beni okuldan soğutuyor acaba başka bir okula mı geçsem diye. Kavgadam korkum yok yıllarca boksa da gittim ancak bu mevzular canımı sıkıyor. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? Ailem bu okulda devam etmemi istiyorlar genel olarak ancak ben çok arada kaldım bazen evet bu okuldan gitmeliyim diyorum bazen ise acaba gitmesem mi diyorum ve okulun bana uzaklığı her gün servisle 60 km gidip 60 km geliyorum. Toplam 2 saatten fazla gidiş ve gelişim yollarda geçiyor. Bana da başka kafalardan fikir gerektiği için sizinle paylaşmak istedim.

Ben 8 km gidiş 8 km dönüşe uzun diyordum :D Değiştirin hocam. Hem özel okula para vereceğim. Hem gitmek için toplam 120km yol yapacağım, hem kliması çalışmayacak hem de sifonları çalışmayacak. Ve en önemlisi ders çalışma faktörünü etkileyen arkadaş ortamı. İyi bir özelliği yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı