Okul dışında neredeyse arkadaşım yok

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
14 yaşındayım okulda gerçekten fazla arkadaşım var, internette de 8-10 tane var aslında okul harici bir sosyal etkinliğim yok desek yeridir. Zaten hem dışarıya çıkmayı falan zaman israfı görüp üşeniyorum, çok da dışarı bir yerlere gitmiyorum ondan dolayı arkadaşım yok herhalde fakat sosyal arkadaş edinme yeteneğim var, konuştuğum kişiye uyum sağlayabiliyorum ama sosyal etkinliğim yok gittiğim yer falan okul harici. Normal midir?

Hocam sakin olun bende tam olarak o yaşlardayken PC'nin başından kalkmazdım hiç arkadaşım yoktu ama biraz dışarı çıkıp en azından sokakdaki sizin yaşınızdakilerin yanına gitmeniz sohbet etmeniz en iyisi emin olun burada zaman israfı olan internet dışarıya çıkıp sadece arabaları izlesen bu senin için en güzeli olur sevdiğin arkadaşlarınla veya kendin sevdiğin bir müzikle git dolaş en ufağından bir gazoz al otur emin ol internet hayatından çok çok iyidir.

Hocam sakin olun bende tam olarak o yaşlardayken PC'nin başından kalkmazdım hiç arkadaşım yoktu ama biraz dışarı çıkıp en azından sokakdaki sizin yaşınızdakilerin yanına gitmeniz sohbet etmeniz en iyisi emin olun burada zaman israfı olan internet dışarıya çıkıp sadece arabaları izlesen bu senin için en güzeli olur sevdiğin arkadaşlarınla veya kendin sevdiğin bir müzikle git dolaş en ufağından bir gazoz al otur emin ol internet hayatından çok çok iyidir.

Hocam roman dolu ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı