B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 15 Şubat 2022 #31 Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2022 #32 Tek bir cümle söyleyeceğim. ''Suçlu olan okul değil, sistem ve bu sistemi yapan düşünme yoksunu yalancılardır.''
Tek bir cümle söyleyeceğim. ''Suçlu olan okul değil, sistem ve bu sistemi yapan düşünme yoksunu yalancılardır.''
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2022 #33 Eğitim tek tip insan yaratıyorsa, bu köleliktir. Eğitim değişirse, toplum değişir. O yüzden, eğitimin değişmesi şarttır.
Eğitim tek tip insan yaratıyorsa, bu köleliktir. Eğitim değişirse, toplum değişir. O yüzden, eğitimin değişmesi şarttır.
wera Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 16 Şubat 2022 #34 Baran Toprak koç dedi: Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış.
Baran Toprak koç dedi: Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #35 wera dedi: Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesine giden insan değil mi? Onada Allah akıl fikir vermiş meslek lisesine gitmesi başarılı olmasına engel mi bu nasıl bir düşünce
wera dedi: Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesine giden insan değil mi? Onada Allah akıl fikir vermiş meslek lisesine gitmesi başarılı olmasına engel mi bu nasıl bir düşünce
garfield63 Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 535 Çözümler 1 16 Şubat 2022 #36 İşine gelmeyen açık liseye geçsin gelip burda edebiyat yapmasın.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.625 Makaleler 21 Çözümler 97 16 Şubat 2022 #37 12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta.
12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 16 Şubat 2022 #38 ValderZ dedi: Ve işin komik tarafı adamlar bunu 12 yıl zorunlu tutuyor. Ben her gün günde 7-8 saat 2 karışlık sıraya neden oturmak zorundayım velev ki ben meslek vb. istemiyorum adam gene de zorunlu diyor Genişletmek için tıkla... Açığa geç o zaman zorlama yok.
ValderZ dedi: Ve işin komik tarafı adamlar bunu 12 yıl zorunlu tutuyor. Ben her gün günde 7-8 saat 2 karışlık sıraya neden oturmak zorundayım velev ki ben meslek vb. istemiyorum adam gene de zorunlu diyor Genişletmek için tıkla... Açığa geç o zaman zorlama yok.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.706 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 16 Şubat 2022 #39 Bunu görünce aklıma bu geldi
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.889 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Şubat 2022 #40 LynxC dedi: Açığa geç o zaman zorlama yok. Genişletmek için tıkla... Ailemiz izin verirse gecivez zaten düşünmeden. FalconPolat dedi: 12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta. Genişletmek için tıkla... Bıktım usandım artık gına geldi hayattan bıktım 16 yaşımda. Baran Toprak koç dedi: Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Kölelikten farksız.
LynxC dedi: Açığa geç o zaman zorlama yok. Genişletmek için tıkla... Ailemiz izin verirse gecivez zaten düşünmeden. FalconPolat dedi: 12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta. Genişletmek için tıkla... Bıktım usandım artık gına geldi hayattan bıktım 16 yaşımda. Baran Toprak koç dedi: Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Kölelikten farksız.