Okul insanları köleleştirmek için vardır

Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.

Tek bir cümle söyleyeceğim. ''Suçlu olan okul değil, sistem ve bu sistemi yapan düşünme yoksunu yalancılardır.''

Eğitim tek tip insan yaratıyorsa, bu köleliktir. Eğitim değişirse, toplum değişir. O yüzden, eğitimin değişmesi şarttır.

Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış.

Meslek lisesine giden insan değil mi? Onada Allah akıl fikir vermiş meslek lisesine gitmesi başarılı olmasına engel mi bu nasıl bir düşünce

Ve işin komik tarafı adamlar bunu 12 yıl zorunlu tutuyor. Ben her gün günde 7-8 saat 2 karışlık sıraya neden oturmak zorundayım velev ki ben meslek vb. istemiyorum adam gene de zorunlu diyor

Açığa geç o zaman zorlama yok.

Bunu görünce aklıma bu geldi

Açığa geç o zaman zorlama yok.
Ailemiz izin verirse gecivez zaten düşünmeden.
12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta.
Bıktım usandım artık gına geldi hayattan bıktım 16 yaşımda.
Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
Kölelikten farksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…