Baran Toprak koç
Hectopat
Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış.Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
Aynen hocam 16 sene oku mühendis ol sonra meslek lisesi okuyan birinin iş yerinde çalış.
Ve işin komik tarafı adamlar bunu 12 yıl zorunlu tutuyor. Ben her gün günde 7-8 saat 2 karışlık sıraya neden oturmak zorundayım velev ki ben meslek vb. istemiyorum adam gene de zorunlu diyor![]()
Ailemiz izin verirse gecivez zaten düşünmeden.Açığa geç o zaman zorlama yok.
Bıktım usandım artık gına geldi hayattan bıktım 16 yaşımda.12 yıl boyunca açık hava cezaevinden farksız. İt köpekle uğraşmakta ayrı bir dert. İnsana gün yüzü yok bu hayatta.
Kölelikten farksız.Söz konusu bile değil. Okul, bir insanın hayatının şekillendirildiği ve iş hayatına hazırlandığı yerdir. köleklikle alakası yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.