Okul insanları köleleştirmek için vardır

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Normal şartlar altında bir insan 12 sene okul okur. Her gün ortalama 7 saat bir sırada oturur ve sıranın önündeki öğretmeni dinlemek zorunda kalır sağ sol arka ve önünde onun gibi bir sürü robot görebilir. Hepsi bir biriyle konusur sınav denen bir sistem vardır. Önüne bir kağıt konulur ve bunu doğru yapmanı isterler. Eğer ki bir yere kadar yanlış yaparsan o sınavı geçemezsin ve iyi meslek edinmen zorlaşır. Herkes için böyle değildir tabii. Bu ılkokul kısmı daha ortaokul lise ve üniversite var okulda hayata dair şeyler ogretilse farklı olabilirdi. Tabii insanları kolelestirmek için yapılan bir sistem dahice hazırlanmış 👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir noktadan sonra kendin öğrenmek daha iyi olabilir. Diploman olmayınca meslek sahibi olman daha zorlaşıyor bir yandan. 🥱

Dıj Güjler: Tüh ya bütün sırrı bozdun.

Dostum içerik problemli olabilir ama sistem olması gerektiği gibi. Evet müfredat olması gerektiğinden daha yoğun ve gereksiz yığınla konu dolu. Ama okul okuyup müdür olan da çok köle olan da. Önemli olan senin çaban ve niteliğin

Köleleştirmekle alakası yok.
Evet eğitim sistemi kötü ve yeteneklere göre ilgi alanına göre işlemiyor ama köleleştirmekle alakası yok.
Ama Türkiye'de gerçekten okul çok uzun ve eğitim herkese aynı veriliyor.
Yani gelecekte profesör olacak adama verilen matematik gelecekte şair, gitarist, solist olacak insanada veriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı