Okul kantininden ayran çaldım

Okul kantininde döner ayran 15 TL oldu. Bu yüzden okuldaki öğrenciler kantinden hep bir şeyler çalıyor.
Ne kadar rahat anlatıyorsunuz ya. O kantini çalıştıranlar da para verip alıyor o ürünleri, yaptığınız ayıp. Aç kaldıysan git öğretmeninden, müdüründen rica et borç para al karnını doyur. Bu durumu da müdüre bildir, kantine kamera koysunlar.
 
Bir daha böyle bir şey yapmamanız gerekli. Döner ve ayranın pahalılanması kantincilerin sorunu değil, kimin sorunu olduğunu biliyoruz. Sizin okuldan uzaklaştırılmanız ayrı mesele, onların işinden olma olasılığı var bu yaptığınız şey yüzünden. Kendinizi düşünmüyorsanız bir hareket yaparken en azından karşı tarafı düşünmeyi çalışın.
Adam bildiğin suç işlemiş. Bir de gelip bunu buraya yazıyor. Çok ilginç. Troll sanki.
 
Arkadaşlar merhaba, ben lise 2'ye gidiyorum. Mâlum dolar euro arttı ekonomi battı, okul kantinindeki her şey çok pahalılaştı. Okul kantininde döner ayran 15 TL oldu. Bu yüzden okuldaki öğrenciler kantinden hep bir şeyler çalıyor. İçecek dolabından içeceği alıp ücretini ödemek gerekli ama artık herkes içeceği alıp cebine koyup kaçıyor. Hatta sanki ücretini ödemiş gibi rol bile yapıyorlar. Ben hiçbir zaman hiçbir şey çalmadım, ama dün öğle yemeğinde çok açtım ve annem cüzdanıma para koymayı unutmuş, önceki günden kalan sadece 7 TL vardı cüzdanımda. O yüzden ben de içecek bedavaya gelsin diye ayran çaldım. Ama tam ayranı ceplerken kantinde nöbetçi olan kimya hocasına yakalandım. Hoca beni tuttu kolumdan müdüre götürdü. Müdür bana bir belge imzaladı, bu 2. imzalayışımdı ve 3. kez imzalarsam okuldan uzaklaştırılacağım. Ne yapmam gerek? Ben bir haltlar çevirir o 3. belgeyi de eninde sonunda imzalarım çünkü :(

Komik isot.
 
Herkes çalıyor diye sende mi çalacaksın? geçmiş olsun diyecektim vazgeçtim. İnsanların hakkıyla aldığı şeyi haramla çalıyorsun 3.cü belgeyi imzaladığın zaman aklın başına büyük ihtimalle gelecektir.
 
Adam bildiğin suç işlemiş. Bir de gelip bunu buraya yazıyor. Çok ilginç. Troll sanki.
Yok hocam valla bu yeni nesil böyle. Kardeşimin sınıf grubuna video atıyor çocuk :D Videoda da markette çantaya bir şeyler dolduruyor. Şikayet ettim de akıllanmayacak maalesef para cezasıyla. Bu arkadaş da gerçekten bedelini ödemedikçe akıllanmayacak gibi.
 
Çok çok zor duruma düşsem bile, borç isterim ama asla çalmam.
Hırsızlık kadar kötü bir şey var mı dünyada? Ayrıca utanmaksızın 3. tutanağı da imzalarım bir şekilde diyorsun.
''Eğitim ve Öğretim'' Neden eğitim başta yazılır? Okul bize önce eğitim verir, bizi iyi insan yapmaya çalışır.
Ama sen hatandan ders çıkarmak yerine, hata yapmaya devam ederim diyorsan ben burada art niyet ararım ve bir an önce gereğinin yapılması taraftarı olurum.
 

Geri
Yukarı