Çözüldü Okul numaramı bilmiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyarı! Dikkat!

Ilgili yerlerden araştırabilirsin. e-Devlet'te giriş yaparken öğrenci numarası istiyor.

Hayır hocam uydurmayin lütfen. e-Devlet'e veli giriş yaptıktan sonra arama kısmına EBA veli bilgilendirme sistemi yazarak çıkan hizmetten öğrencinin numarasını öğrenebilir. @Nonexistent hocam sizin için gittim bu saatte e-Devlet'e giriş yaparak baktım sizinde velinizin e-Devlet'inde bu sayfada görünecektir.

Telefonunuzda e-okul açıksa görebilirsiniz ben öyle bakmıştım zamanında. Veya E devlete veli girişi ile bakarsın.

Hayır hocam uydurmayin lütfen. e-Devlet'e veli giriş yaptıktan sonra arama kısmına EBA veli bilgilendirme sistemi yazarak çıkan hizmetten öğrencinin numarasını öğrenebilir. @Nonexistent hocam sizin için gittim bu saatte e-Devlet'e giriş yaparak baktım sizinde velinizin e-Devlet'inde bu sayfada görünecektir.

Tamam hatalıyım kusura bakmayın iyi geceler diliyorum. Umarım af etmişsinizdir.(muhammetefe44)

Ama bu tavrınızı beğenmedim uydurmayın demeseymişsiniz olurmuş lütfen uslubunuza dikkat edin.

Tamam hatalıyım kusura bakmayın iyi geceler diliyorum. Umarım af etmişsinizdir.(muhammetefe44)

Ama bu tavrınızı beğenmedim uydurmayın demeseymişsiniz olurmuş lütfen uslubunuza dikkat edin.
Ne üslubu hocam? Basbaya uydurmuşsun bende uydurma demişim burda bir üslup sorunu göremiyorum. Neyse tartışıp konuyu uzatmaya gerek yok iyi geceler.

18 yaşından küçük olduğunu düşünerek yazıyorum. Velinin e devletinden öğrenciler kısmına girerek öğrenebilirsin. İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı