Okul sporu lisansı ile açığa geçme

el1nnk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 12. sınıf öğrencisiyim. Sınava çalışmak için 2. dönem açığa geçmek istiyorum. 3 yıl okul spor takımında oryantiring yaptım her yıl lisansım var fakat okul dışında katıldığım herhangi bir kulüp yok. Sadece bu lisans ile açığa geçmem mümkün mü acaba? Genelgede lisanslı sporcu yazıyor, benim lisansım yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Millî sporcular dışında bireysel veya takım sporlarında en az üç yıl faal lisanslı olarak yarışmalara katılan sporcular ve Türkiye olimpik hazırlık merkezleri ile sporcu eğitim merkezlerine kayıtlı olan" yazıyor. Sanırım tam 3 yılı doldurduysan ve her yıl en az bir yarışmaya resmi olarak katılım gösterdiysen geçebilmen lazım.

"Millî sporcular dışında bireysel veya takım sporlarında en az üç yıl faal lisanslı olarak yarışmalara katılan sporcular ve Türkiye olimpik hazırlık merkezleri ile sporcu eğitim merkezlerine kayıtlı olan" yazıyor. Sanırım tam 3 yılı doldurduysan ve her yıl en az bir yarışmaya resmi olarak katılım gösterdiysen geçebilmen lazım.
evet her sene yarışmaya katıldım ama okul sporu olduğu için kabul olmaz mı diye düşünüp korktum biraz şu an devamsızlık yapıyorum çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı