Okul ve dershane bir arada gitmez

Hocam nasıl dayanmışsınız her gün okul+dershaneye.
Belli bir kısmında açık lisedeydim hocam ama onda da düzen oturtamadım dershane saatleri yine fazlaydı pazar pazartesi anca çalışabildim ama mezuna kalacağım. Dershaneden kimse Dumlupınar'dan öteye gidememişti.

Bir yerde okumuştum bilim adamları bile öğrendiklerini sindirmek için minik şekerlemeler yapıyormuş.

Bildiğin öğrencileri robot yerine koymuşlar bizim sisteme bak be...
İşin kötü yanı evde de çalışmak zorundaydık. Ama ben düzen oturtamamıştım. Ayrıldığım okuldan biri de açık lisede çalışıp hukuk fakültesi tutturmuştu. Bizim dershanede kimse birşey tutturamadı.

Bir arada götürebilen İstanbul, Bursa, İzmir kazanır götüremeyen de benim gibi Kütahya yollarına düşer. Senin sonun da bu soğuk topraklar olacak gibi 🤣

Yapan her türlü yapar, yanımda tıp okuyan lise sınıf arkadaşım dershaneye de gitmiyordu, online hocalara, Kunduz'a falan para basıp kazandı. Kuzenim okul+dershaneyle tıp kazandı.

Bir arada götürebilen İstanbul, Bursa, İzmir kazanır götüremeyen de benim gibi Kütahya yollarına düşer. Senin sonun da bu soğuk topraklar olacak gibi 🤣

Yapan her türlü yapar, yanımda tıp okuyan lise sınıf arkadaşım dershaneye de gitmiyordu, online hocalara, Kunduz'a falan para basıp kazandı. Kuzenim okul+dershaneyle tıp kazandı.
Vallahi helal olsun hocam. Zaten memleket kütahya bir kurtulamadık. Kışın Sivas Erzurum gibi yerlerle kapışır neredeyse. Ege'nin en garip iklime sahip ili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı