Okula gitmek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben okula yarın zerre gitmek istemiyorum hiç canım istemiyor sabah 6:50 de kalkmak falanda zor geliyor 1 haftadır hastayım diye gitmedim ve benim ilkokuldan beri şöyle bir sorunum var 4-5 günden fazla okula gitmeyince eve alışıyorum. Okula gitme zamanı gelince çok çok çok kötü hissediyorum. Hiç gidesim gelmiyor. Normalde bugün tekrar gitmeye başlayacaktım ama dün akşam anneme bir bahane uydurarak gitmedim şimdi zaman yaklaşıyor gitgide okula zerre gidesim yok ne yapacağım bilmiyorum hiç sevmiyorum okulu okuldan korona kaptım maskemizi bile çıkartamıyoruz nefes alamıyoruz okuldaki öğrencilerin gürültüsü, bazen biz dersteyken koridordan dersi boş olan sınıftaki çocukların anırma sesleri geliyor ya okul ortamı kötü. Kısaca artık bıktım. Hiç sevmiyorum okulu, sırf doğru düzgün işe gidebileyim diye okumaya devam ediyorum böyle okul sanki beni evden alıyorlarmış da çok uzaklara zorla götürüyorlarmış gibi geliyor. Nefret ediyorum.

Moralim aşırı derecede bozuk oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum okulu bıraksamda çok sıkıntı çıkar babam büyük ihtimal kavga falan çıkarır bayağı sorunlar olur ne yapacağım bilmiyorum keşke okul falan ortadan kalksa bıktım okuldan bıktım şu an moralim aşırı derecede bozuk -_- bundan daha 3-4 saat önce moralim çok iyiydi ama yavaş yavaş uyuma saatimde geliyor ve uyuyunca zaman çok hızlı geçiyor. Bazen uyumasam zaman yavaş yavaş öyle geçse diyorum. Öyle olsa da okulda falan uyuya kalırım çok uykusuz olurum ve zararlı uykusuz kalmak keşke ölsemde okula gitmesem yarın.

Alakasız gibi görünse de Fitness'a başla.
 
Bende gitmek istemiyorum. Neyse ki bir bahanem oldu. Babam Covid oldu beni de temaslı olarak yazdırdılar. Böylece bende karantina da gibi oluyorum. Bu yüzden okula gidemiyorum, gitmek de istemiyorum zaten. Bu sene son senem bitse de bi kurtulsak.
20211227_231246.jpg
 
Ben arkadaş ortamı falan okulu severim ama uzun ders saatleri ve sabah çok erken kalktığım için beni nefret ettiriyor kütüphane açmak yerine bunlara çözüm bulmaları gerek ama nerdee🙂
 

Geri
Yukarı