Okula gitmek zorunlu olması

  • Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.391

OnePC

Kilopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
6.667
Makaleler
7
Çözümler
9
Yer
Türkiye
Merhaba. Şu an kafayı yemek üzereyim. Perşembe günü okulda düştüm. Ambulansla hastaneye götürdüler. Diz kapağımın üzerine düşmüşüm. Kırık çıkık yok ama zedelenme var. Ödem de oluştu. Bacağım hep dik şekilde kilitlendi. Öyle kaldı. Bükemiyorum. Adım da atamıyorum. Hep yatar pozisyonundayım. 1 Hafta sonra da MR çekilecek ve muayene olacağım. Okula da gitmek zorundaymışım bu hafta ve her zaman. Ben nasıl okula gideceğim? Nasıl 3 Kat merdiven çıkacağım bu ayakla. Onu bunu geçtim de nasım sırada oturacağım ben? Bacağımı bükemiyorum ki. Rapor da alamıyorım sınırı geçiyor. Müdür Yardımcı sınıfta kalırsın dedi. Ne yapmalıyım?

Apartmanın kapısından arka otoparka gitmem 15 dk alıyor. Çünkü adım atamıyorum. Bacağımı sürükleyerek yürüyorum. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum. Tıbbi Malzeme kullanıyorum. Ben nasıl okula gidebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an kafayı yemek üzereyim. Perşembe günü okulda düştüm. Ambulansla hastaneye götürdüler. Diz kapağımın üzerine düşmüşüm. Kırık çıkık yok ama zedelenme var. Ödem de oluştu. Bacağım hep dik şekilde kilitlendi. Öyle kaldı. Bükemiyorum. Adım da atamıyorum. Hep yatar pozisyonundayım. 1 hafta sonra da mr çekilecek ve muayene olacağım. Okula da gitmek zorundaymışım bu hafta ve her zaman. Ben nasıl okula gideceğim? Nasıl 3 kat merdiven çıkacağım bu ayakla. Onu bunu geçtim de nasım sırada oturacağım ben? Bacağımı bükemiyorum ki. Rapor da alamıyorım sınırı geçiyor. Müdür yardımcı sınıfta kalırsın dedi. Ne yapmalıyım?

Apartmanın kapısından arka otoparka gitmem 15 dk alıyor. Çünkü adım atamıyorum. Bacağımı sürükleyerek yürüyorum. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum. Tıbbi malzeme kullanıyorum. Ben nasıl okula gidebilirim?

Özel izin çıkartman lazım 30 gün daha hakkın oluyor diye biliyorum.
 
Nasıl çıkartabilirim? Okul idaresi gelmek zorundasın sınıfta kalırsın diyor. Özel izin nereden çıkartabilirim?

Hastaneye gidin hastalığınız için özel rapor isteyin aileniz doktor ile konuşup ısrar etsin.
 
Doktor sadece normal rapor verdi. Ailemde beni okula gitmem için zorluyor.

Ailen bu halini görüp nasıl okula gitmeye zorlayabilir durumun o kadar kötüyse gidip konuşman lazım.
 
Ailen bu halini görüp nasıl okula gitmeye zorlayabilir durumun o kadar kötüyse gidip konuşman lazım.
Diyorlar ki sınıfta kalma. Bacağım gerçekten arıyor. Doktor daha bakmadı bile. Haftaya MR verdi. Nasıl arabaya bineceğim ? Onu geçtim ben nasıl sırada oturacağım? Bacağımı bükemiyorum bile. Çok ağrıyor. Bana yardımcı olacaklarmış işte. Getirmede götürmede. 5 Gün sınavlarda başlıyor. Çalışamadım bile.
 
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Özel hastanelerden röntgen raporu ile birlikte özel izin talep edebilirsiniz. Onuda reddederlerse İl Sağlık Bakanlığına göz atabilirsiniz.
 
Diyorlar ki sınıfta kalma. Bacağım gerçekten arıyor. Doktor daha bakmadı bile. Haftaya mr verdi. Nasıl arabaya bineceğim? Onu geçtim ben nasıl sırada oturacağım? Bacağımı bükemiyorum bile. Çok ağrıyor. Bana yardımcı olacaklarmış işte. Getirmede götürmede. 5 gün sınavlarda başlıyor. Çalışamadım bile.

Ailenle konuş hastaneye gidin doktor bakmak zorunda doktora itiraz edin olmazsa arkadaşın dediği gibi özel hastaneden özel izin alabilirsiniz.
 
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Özel hastanelerden röntgen raporu ile birlikte özel izin talep edebilirsiniz. Onuda reddederlerse İl Sağlık Bakanlığına göz atabilirsiniz.
Hocam 1 gün içinde bunları yapamam ki ? Tek başıma hiç yapamam. Ama yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ama kırık çıkık yok. Yine de verirler mi ?

Ailenle konuş hastaneye gidin doktor bakmak zorunda doktora itiraz edin olmazsa arkadaşın dediği gibi özel hastaneden özel izin alabilirsiniz.
Doktor MR olmazsa bakamam dedi. MR’da haftaya çekilecek. Yani daha ne olduğunu bilmiyoruz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı