Kız mısın?
Bu soru ne içindi şimdi?
Kız mısın?
8.sınıf.kaçıncı sınıf
Hocam işte yaparlar mı onu? A şubesinden F şubesine geçmek istiyorum.Normal değil. Sınıfınızı veya okulu değiştirin.
Gerekçeleriniz gayet makul? Anne ve babanızın da imzaladığı uygun bir dilekçeyle okul idaresine başvurun.Hocam işte yaparlar mı onu? A şubesinden F şubesine geçmek istiyorum.
Hocam son senem diye ya da işlem yapamıyoruz diye gönderirse diye korkuyorum. Bir de ya F şubesi ya da I şubesi olmalı.Gerekçeleriniz gayet makul? Anne ve babanızın da imzaladığı uygun bir dilekçeyle okul idaresine başvurun.
Yani kadın ve erkek psikoloji farklı oluyor. Karşındaki kadınsa yada erkekse ona göre hareket ediyorsun. Ve arkadaşın daha fazla bölümüne bakarsak diğer yazıyor. Merak etmiş olabilirBu soru ne içindi şimdi?
Sınıf değiştirmenize izin vermezlerse okul değiştirin.Hocam son senem diye ya da işlem yapamıyoruz diye gönderirse diye korkuyorum. Bir de ya F şubesi ya da I şubesi olmalı.
Onu da ailem kabullenmiyor, seni sınıfta boğuyorlar mı sanki diyorlar ve adresten dolayı almazlar diyorlar fakat diğer okullar 10 dakika yürüme mesafesinde.Sınıf değiştirmenize izin vermezlerse okul değiştirin.
Bence ailenle gidersen sıkıntı çıkmaz ve sınıfın çoğuyla anlaşamaman yeterli bir sebep.Hocam son senem diye ya da işlem yapamıyoruz diye gönderirse diye korkuyorum. Bir de ya F şubesi ya da I şubesi olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.