Okulla ev arasında 8 km var servise yazılmayı düşünüyorum ama fiyatta anlaşamazsak ancak çift vasıta ile gidilebiliyor (ilk otobüsten sonra inilen duraktan başka bir otobüse biniliyor + 500 metre yürüyorum). Yorucu olur mu sizce?
Evet olur. Başka soru?Okulla ev arasında 8 km var servise yazılmayı düşünüyorum ama fiyatta anlaşamazsak ancak çift vasıta ile gidilebiliyor (ilk otobüsten sonra inilen duraktan başka bir otobüse biniliyor + 500 metre yürüyorum). Yorucu olur mu sizce?
Servis fiyati olarak nasil bir ücret belirlendi? Ben de 2 otobüsle gidiyorum, servisle giden arkadaşlarım da var. En başında zor gelmisti ancak birkaç haftadan sonra alışmıştim ben, zor gelmiyor artık. Seçim sizin.Okulla ev arasında 8 km var servise yazılmayı düşünüyorum ama fiyatta anlaşamazsak ancak çift vasıta ile gidilebiliyor (ilk otobüsten sonra inilen duraktan başka bir otobüse biniliyor + 500 metre yürüyorum). Yorucu olur mu sizce?
Servis fiyati olarak nasil bir ücret belirlendi? Ben de 2 otobüsle gidiyorum, servisle giden arkadaşlarım da var. En başında zor gelmisti ancak birkaç haftadan sonra alışmıştim ben, zor gelmiyor artık. Seçim sizin.
Bence mesafesine göre (yaşadığınız şehri bilmemekle) 500 TL'den aşağı olmaz diye düşünüyorum. Toplu taşıma her türlü daha ekonomik, ancak rahat etmek istiyorsanız servis tercih edeceksiniz. Karar sizin.servis fiyatı belli değil henüz
1000 TL kadar olacağını sanmıyorum. Zam oranları nasıl olacak bakalım.1000 tl gibi bir fiyat çıkarırlar size (ortalama). Söylediğiniz şeyleri okullar açılmadan bir deneyin sonra karar verin. Otobüs daha uyguna gelir tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.