Merhabalar, anadolu lisesi öğrencisiyim. Sınıfımda aşırı fazla ses var. Bundan dolayı bir MP3 çalar satın alıp okula götürmek istiyorum. Tabii derslerde kullanmayacağım. Teneffüslerde kullanmak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Ya da bir MP3 çaları teneffüslerde kullanmak için yönetmelikte herhangi bir dayanak var mıdır? Teşekkürler.
Yüksek bölümlerde alınmaz bizim zamanımızda okullarda alamıyorlardı en azından özel okullarda devlet okulunda alınıyordu ama devlet okullarıdanda kaçırıyorlardı çogu kişi kaçak sokuyorlardı kimsenin ruhu duymuyordu bu sizin nesille alakalı aslında.
Kendim Final'e gidiyorum, arkadaşlarımdan biri ABC'ye, diğeri yanlış hatırlamıyorsam Bahçeşehir'e, diğeri de Doğa'ya gidiyordu. Hadi ben ''özel'' okula gidiyorum, onlar da mı "özel" okula gidiyor?
Kendim Final'e gidiyorum, arkadaşlarımdan biri ABC'ye, diğeri yanlış hatırlamıyorsam Bahçeşehir'e, diğeri de Doğa'ya gidiyordu. Hadi ben ''özel'' okula gidiyorum, onlar da mı "özel" okula gidiyor?
Tenefüsste nöbetçi öğretmen elinden alır okul çıkışında verir muhtemelen ama özel okulların bir çogunda yasak değil hatta özel okullarda telefonlarda alınmıyor.