Okula MP3 çalar götürmek yasak mıdır?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhabalar, anadolu lisesi öğrencisiyim. Sınıfımda aşırı fazla ses var. Bundan dolayı bir MP3 çalar satın alıp okula götürmek istiyorum. Tabii derslerde kullanmayacağım. Teneffüslerde kullanmak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Ya da bir MP3 çaları teneffüslerde kullanmak için yönetmelikte herhangi bir dayanak var mıdır? Teşekkürler.

Özel okulda telefonlar alınmıyor mu? :D
Yüksek bölümlerde alınmaz bizim zamanımızda okullarda alamıyorlardı en azından özel okullarda devlet okulunda alınıyordu ama devlet okullarıdanda kaçırıyorlardı çogu kişi kaçak sokuyorlardı kimsenin ruhu duymuyordu bu sizin nesille alakalı aslında.

%50 devlet karşılayan okullarda alınıyordur bizim zamanımızda alınmıyordu bilişim kolejinde okudum 1 sene.

Muhtemelen siz kendini özel okul olarak tanıtan yerlerde okuyuorsunuz.
Kendim Final'e gidiyorum, arkadaşlarımdan biri ABC'ye, diğeri yanlış hatırlamıyorsam Bahçeşehir'e, diğeri de Doğa'ya gidiyordu. Hadi ben ''özel'' okula gidiyorum, onlar da mı "özel" okula gidiyor?

"bizim zamanımız" dan kastığınız ne zaman?

Kendim Final'e gidiyorum, arkadaşlarımdan biri ABC'ye, diğeri yanlış hatırlamıyorsam Bahçeşehir'e, diğeri de Doğa'ya gidiyordu. Hadi ben ''özel'' okula gidiyorum, onlar da mı "özel" okula gidiyor?

"bizim zamanımız" dan kastığınız ne zaman?
2.5 3 sene evvel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı