Okulda bana zorbalık yapıyorlar

Haklısınız hocam

Hocam önünüzde sınavınız var ne öneride bulunsak boş, size karışırlarsa sınıf öğretmeninize, idareye, rehberlik hocanıza başvurabilirsiniz. Onun dışında sadece derslerinize odaklanın eğer bu sınavda belli bir başarı gösteremezseniz emin olun şu an uğraştıklarınızdan daha belalı tiplerle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Kavga olayı geçmiş ama böyle durumlarda hastaneye gidip darp raporu alıp karşı tarafa şikayette bulunabileceğinizi bilin.

Halen kekemeliğim devam etmekte. Bulunduğunuz duruma göre kesinlikle bir değişiyor yakın samimi bir çevrenizle iletişim kurarken neredeyse kekemelikten eser yok. Ani bir soru sorduğumda/sorulduğunda donup kalıyorum. Heyecan ve stres kekemeliği tetikleyen önemli faktörler. Diyaframdan nefes almaya çalışın daha rahat hissedersin konuşurken. Kekelediğin kelimelerde onları tekrar et. Diamond temanın konuşma bozuklukları hakkında bir videosunda kekemelik için egzersizler var. Ben de olabildiğince yapmaya çalışıyorum. Kekemeliğin tam bir tedavisi yok maalesef ki. Sürekli egzersiz yapın kekemelik azalınca AA artık kekelemiyorum demeyin çünkü 3-5 ay düzgün konuşsanız bile sonradan çok fazla kekelemeye başlayabiliryorsun.(bizzat yaşadım yaşıyorum da.) Başka bir sorun varsa sorabilirsin.

Cidden aynısını yaşıyorum hocam mesela 1 hafta takır takır konuşuyorum diğer hafta cümle kuramıyorum.Ben bu hastalık için eğitim alıyorum ve iyi gidiyor sizinde almanızı öneririm.

Haklısınız hocam ama bunlar karşısında dayanamıyorum ve sürekli aklımın bi ucunda

Dayanmak zorundasın. Her karanlık yolun sonunda ışık vardır. İllaki aklının bir ucunda olacak düşünmeden edemeyeceksin ama kendini başka şeylere vererek bir nebze de olsa canını daha az sıkacak.

Dayanmak zorundasın. Her karanlık yolun sonunda ışık vardır. İllaki aklının bir ucunda olacak düşünmeden edemeyeceksin ama kendini başka şeylere vererek bir nebze de olsa canını daha az sıkacak.
Haklısınız hocam tek çare sabır.

8.sınıfım sınav senem derslerden çok bir zamanım olmuyor ama birşeyler düşüneceğim hocam

Yani sınıfın sevilen çocuğu kalıplı çoğu kisi ondan korkuyor
Bu günün nasıl geçti peki?
Eğer devam ediyorsa ve sen şikayette bulunduysan ve sırf şikayette bulunduğun halde yapıyorsa artık dünde dediğim gibi ailene danışacaksın olmuyorsa da karşılık vereceksin.

Evet. Tahmin ettiğim gibi yine bana bulaştı. Boğazıma yapıştı ve arkadaşımıda dövdü. Arkadasimla bir anlasma yaptık yarında bize böyle sekil bulaşırşa idareye gideriz diyeceğiz. İse yarayacağını sanmıyorum bence bu olay idarede bitecek sınıfta sürekli bize k*hpe diyor ayrıyeten arkadaşken sınıftaki birkaç kişiyi sevmediğimi söylemiştim ve bugün hepsini söyledi böylece insanlara güven olmadığını bir kez daha öğrendim(daha ileri giderse onunda bende sırları var.)

Eğer çok tehlikeli tipler ise bulaşma derim çevresi çoksa hiç bulaşma darp raporu alıp mahkemeye verebilirsin.

Eğer çok tehlikeli tipler ise bulaşma derim çevresi çoksa hiç bulaşma darp raporu alıp mahkemeye verebilirsin.

Tehlikeli tip değil çevresi falan yok. Sadece kalıplı ve racon kesiyor insanları eziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…