Okulda hoca telefonu aldı

Gün sonu iste vermesi lazım vermezse kavga çıkart ciddiyim malına el koyamaz babasının malı değil benim de aldı ben geri aldım velin alsın falan demesine bakma ısrar et ciddi ol kendileri paşa gibi bakıyor ya!

Yok ya! Çok beklersiniz benim dersimde kim bakarsa direkt ceza veriyorum. Ben ders anlatacağım beyefendi ya da hanımefendi telefona bakacak dersimle ilgilenmeyecek ben telefonu elinden alacağım o isyan çıkartıcak. Hayatta vermem bunun kınama cezası var direkt yapıştırırım cezayı azıcık saygılı olun.
MEB okulda telefon kullanımını yasakladı. Şuan öğretmen büyük ihtimalle fazla uzatmadan telefonu iade edecek ve idareye falan vererek öğrenciyi zora sokmak istemeyecek. Kavga çıkarırsa hem telefon kullanımı sebebiyle idareye verilir hem de öğretmene saygısızlık yaptığı için ayrıca öğretmen tarafından cezalandırılır. Siz nasıl bir okulda okuyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye'de okullarda MEB yönetmeliği geçerlidir, kurallara göre öğretmen telefonunu elinden alır gıkını bile çıkartamazsın.
Hocam çok haklısınız.

Yok ya! Çok beklersiniz benim dersimde kim bakarsa direkt ceza veriyorum. Ben ders anlatacağım beyefendi ya da hanımefendi telefona bakacak dersimle ilgilenmeyecek ben telefonu elinden alacağım o isyan çıkartıcak. Hayatta vermem bunun kınama cezası var direkt yapıştırırım cezayı azıcık saygılı olun.
En doğrusunu yapıyorsunuz hocam, ben lisedeyken öğretmenler öğrencileri hiç sallamıyordu bütün ders telefona baka baka kahkaha atıyordu sınıftaki bazı çocuklar. Geleceğine yazık öğrencilerin bu kadar serbest bırakmaya gelmiyorlar.

Benimkini de bi' kere müdür almıştı. Hocaya yalvardım yakardım vermedi. Aradan 1 gün geçti, tabii ben bu sefer takımı teçhizatı hazırlayıp geldim. Okul bitene kadar itinayla bekledim. Okul 16.20'de bitiyordu bizim müdür ise cuma günleri 17.40 gibi falan çıkar. En son o çıkmış olur yani. Saat 17.30 gibi ben bunun odasındaki kapının arkasında beklemeye başladım. Odasına girip masasından eşyalarını alacakken kapıyı kapatıp direk kilitledim. Sonra çantamdan 7.62'lik AK47'mi çıkardım dayadım hocanın kafasına. Hoca bir an panikledi tabii ama o an yanıma yanlış şarjörü aldığımı farkettim. Yani silahın içi boştu. Ona rağmen hoca korktu ve bir şekilde arkasını dönmesimi sağladım ve ellerini bisiklet kilidi ile bağlayarak yere diz çöktürdüm. Ardından gözlerini bağladım ve motorlu testeremi çıkarıp bir sağ kulağına bir sol kulağına yaklaştırmaya başladım. Adam tabii bir süre sonra korkudan bayıldı. Ayılana kadar düzeneği kurdum ben de. Uyanıp kafasını düzeltince önünde 5 dakikalık bir sayaç belirecekti ve geri sayım başlayacaktı. Eğer 20 tane okul formasını 5 dakikada giyemezse ayağının altındaki tellere 240V elektrik verecektim. Bekledim bayağı ama ayılmayınca buzlu su olan bir varile kafaüstü yuvarladım. Bir anda uyandı ve saat işlemeye başladı. Ancak sonuç beni gerçekten şaşırtmıştı. Hoca tam 4 dakika 57 saniyede hepsini giydi. Sonra ikinci ve son oyuna geçtik. Bu formalar üstündeyken tek elle amuda kalkarak diğer elindeki 20 telefonu düşürmeden odanın bir ucundan diğer ucuna ulaşması gerekiyordu. Eğer ulaşamazsa yere yapıştırdığım 10CM uzunluğundaki elektrikli çivilere düşecekti. Ayrıca bunun için tam 1 dakikası vardı. 60'dan geriye saymaya başladım; 60, 59, 58... 30 saniyeye kadar düşmüştü süre ama hala odanın yarısına bile varamamıştı. Ben de biraz heyecanlı olması adına RC arabama bağladığım elektrikli testereyi arkasından yavaş yavaş yaklaştırmaya başladım. Hoca hızlandı ama tam 10 saniyesi kalmıştı. Ben yaklaştırdıkça hoca strese giriyor telefonları düşürecek gibi oluyordu. İşte o son saniyeler gelmişti; 5, 4, 3, 2, ve saat son olarak 1 saniyeyi gösterdi. O an yüksek bir sesi kulağımda hissetmeye başladım, o da neydi? Evet evet, bu sabah okula gitmem için çalan bir alarmdı. Her şey bir rüyaymış meğersem, oysaki ne kadar heyecanlanmıştım...
-to be continued

En doğrusunu yapıyorsunuz hocam, ben lisedeyken öğretmenler öğrencileri hiç sallamıyordu bütün ders telefona baka baka kahkaha atıyordu sınıftaki bazı çocuklar. Geleceğine yazık öğrencilerin bu kadar serbest bırakmaya gelmiyorlar.
Hocam eğer telefona bakmak istiyorlarsa sabahın erken saatinde okula gelmek yerine evde geç kalkıp kahvaltı yiyip telefona baksınlar. Okul eğitim evidir.

EFeYUpJWwAAWB_O.jpg

Özür dile verir hatanı anladığını ve bir daha yapmayacağına kararlı olduğunu söyle oda samimi olduğunu anlarsa verir bence bir de dersini dinliyorsan uzatmaz telefonu tenefüste bol bol kullan derste kullanma sonra sözlüne düşük verir.
Benim matematik hocam beni 3 kere yakaladı almadı sonra bir gün tenefüste lütfen telefonunu çantana koy Efe dedi bende koydum bir daha oynamadim çok iyi ya Allah herkese nasip etsin.

Hocam çok haklısınız.

Derste olursa alabilirsiniz ama siz öğretmenler odasında tıkır tıkır bakıyorsunuz ögle aradı ve tenefuslerde serbest olmalı kinamaniz kimsenjn umurunda değil.
MEB okulda telefon kullanımını yasakladı. Şuan öğretmen büyük ihtimalle fazla uzatmadan telefonu iade edecek ve idareye falan vererek öğrenciyi zora sokmak istemeyecek. Kavga çıkarırsa hem telefon kullanımı sebebiyle idareye verilir hem de öğretmene saygısızlık yaptığı için ayrıca öğretmen tarafından cezalandırılır. Siz nasıl bir okulda okuyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye'de okullarda MEB yönetmeliği geçerlidir, kurallara göre öğretmen telefonunu elinden alır gıkını bile çıkartamazsın.
Ben çıkarırım.

Derste olursa alabilirsiniz ama siz öğretmenler odasında tıkır tıkır bakıyorsunuz ögle aradı ve tenefuslerde serbest olmalı kinamaniz kimsenjn umurunda değil.

Ya o öğretmen adam okumuş yazmış meslek sahibi olmuş bırak baksın öğretmenler odasında o senin öğretmenin bak adı üstünde öğretici yani o bakabilir o kendine öğretmiyor sana öğretiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı