Okulda iskambil kartları yasak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortaokul ve Lise hayatınızde ne yaşarsanız yaşayın, ne olursa olsun herzaman velinize söyleyin. Tek bir okula gidişleri ile komple çözülüyor. Gram uğraşmıyorsunuz, gram muhatap olmuyorsunuz.
Son çare olarak görmeyin yani ailenizi bence.

Tamam aldım kartları. Kanka herif çok sinirlendi beni azarladı parasını istedim diye. Neymiş "Oynadı kartlarla."demişim. Oysa ben "Dolaştırdı kartları." demiştim. Her neyse, kartlar sadece biraz yıpranmış bunun gibi narsislerle uğraşacağıma alırım daha iyi. Şaka gibi öğretmen mi çocuk ben mi çocuğum belli değil:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam aldım kartları. Kanka herif çok sinirlendi beni azarladı parasını istedim diye. Neymiş "Oynadı kartlarla."demişim. Oysa ben "Dolaştırdı kartları." demiştim. Her neyse, kartlar sadece biraz yıpranmış bunun gibi narsislerle uğraşacağıma alırım daha iyi. Şaka gibi öğretmen mi çocuk ben mi çocuğum belli değil:D

İlk mesajda saygıdan bahsetmişsiniz bu mesajlarla ne kadar saygılı olduğunuz belli oldu. Yani burada böyle öğretmenin arkasından konuşacağınıza bunları yüzüne söylemeniz daha iyi olacaktır tabii o kadar cesaretiniz varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız, böyle şeyler dememeliydim. Özür diliyorum. Fakat hoca tüm öğretmenlerin içinde beni rencide etmeye çalıştı hiç olmayan bir şey üzerinden, o yüzden anlık sinirle dedim. Ama benim hatam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı