Okulda kapı kolu yanlışlıkla çekerken elimde kaldı

Solewend

Decapat
Okulda arkadaşlarla oyun oynuyorduk koştururken kapıyı tutum hızlıca açtım elimde kaldı kolu kırılmadı ama vidaları söküldü.
Müdür dedi ya 200TL okula bağış yap ya da atacağım seni dedi, hiç uyarım yoktu kasıtlı değildi. Şu an durum bu sizce ne yapmalıyım müdürün yaptığının doğru olmadığını düşünüyorum parasından değil 200TL bir şey değil ama şikayet mi etsem bilemedim, ilk uyarı yapılması gerekmiyor mu? Herhangi gibi bir ceza uygulanmıyor diye biliyorum sanki ilkte.

(11. sınıfım)

Okulda arkadaşlarla oyun oynuyorduk koştururken kapıyı tutum hızlıca açtım elimde kaldı kolu kırılmadı ama vidaları söküldü.
Müdür dedi ya 200TL okula bağış yap ya da atacağım seni dedi, hiç uyarım yoktu kasıtlı değildi. Şu an durum bu sizce ne yapmalıyım müdürün yaptığının doğru olmadığını düşünüyorum parasından değil 200TL bir şey değil ama şikayet mi etsem bilemedim, ilk uyarı yapılması gerekmiyor mu? Herhangi gibi bir ceza uygulanmıyor diye biliyorum sanki ilkte.

(11. sınıfım)

Hocam koşarken kırmasaymışsınız belki itiraz hakkınız olurdu.

Ailene söyle dostum. Kafanı kullan. 11. sınıfsın, bunu düşünemiyor musun?
Babana anlat. Kaza sonucu yanlışlıkla kapı kolu kırıldı, müdür ile konuştum ama müdür halden anlamayan biri çıktı de.
Baban da ucuz yollu halledecektir zaten durumu.

Son düzenleyen: Moderatör:

(11. sınıfım)
Koşan tiplerden değilim o anlık koşmam gerekti durup kapıyı hızlıca çektim o anlık oldu yapacak bişey yok
Her neyse yorumlarınız için teşekkürler moderatör arkadaşlardan biri konuyu kapatabilir mi rica etsem

(11. sınıfım)

Bir kapı kolu 200TL mi olur? 30-50TL'lik şeyin neyine 200TL diyor ki?
Kazık fiyat söylemiş, kalan parayı cebine atacak sözde. Müdüre gidip bu kapı kollarının ederi en fazla 30-50TL diyebilirsin. Eğer kabul etmezse velin gelsin görüşsün.

11. Sınıfta çocuk gibi koşturan kişilerden misin yoksa? İyi olmuş diyelim o zaman.
Sırf troll olsun diye mi giriyorsunuz foruma anlam veremiyorum. Ergenlik çağındaki bir genci bütün gün yerinde oturtmak ne kadar mantıklı? Bırakın da insanlar bi rahat etsin, insan gibi davransınlar. Ne bu sürekli duyar kasma çabaları? Ne olmuş yani 2 koşuşturdu diye?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı