- Makaleler
- 8
Önüne geçilemez demedim zaten. Geçilmediğinde hakka gasp olur. Yoksa bende biliyorum öyle bir icat olduğunu. Önce okuyup anlasanız, böyle saçma bir cevap vermeniz gerekmeyecek.Deodorant.
Önüne geçilemez demedim zaten. Geçilmediğinde hakka gasp olur. Yoksa bende biliyorum öyle bir icat olduğunu. Önce okuyup anlasanız, böyle saçma bir cevap vermeniz gerekmeyecek.Deodorant.
Kız maalesef. Ve onlar yüzünden bugün 7-8 kişi disipline gittik. Yapmadığımız şeyleri söylemişler hep idareye.Bunu bir kız mı diyor erkek mi?
Döv deseydin. Bir kere vurmasına izin verir, sonra anasından emdiği sütü burnundan getirirdin. Ne de olsa meşru müdafaa.Kız maalesef. Ve onlar yüzünden bugün 7-8 kişi disipline gittik. Yapmadığımız şeyleri söylemişler hep idareye.
Vuraydın elimin tersiyle.Kız maalesef. Ve onlar yüzünden bugün 7-8 kişi disipline gittik. Yapmadığımız şeyleri söylemişler hep idareye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.