Bugün bizim sınıfa müdür geldi, kıyafet kontrolü yaptı. Bugün beden dersi var diye altımıza eşofman giymiştik. Müdür geldi, kontrol etti. Bayağı bağırdı. 15-20 kişi tutanak yedik. Bir şey olur mu? 10. sınıfım.
Bir şey oldu mu peki hocam?Sizin müdür yine iyi. Bizimki sadece ayağım sakatken kalkamadım diye disipline verdi![]()
Bir şey oldu mu peki hocam?
Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçu ları müdür diye koyuyorlar.Sizin müdür yine iyi. Bizimki sadece ayağım sakatken kalkamadım diye disipline verdi![]()
Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçuları müdür diye koyuyorlar.
Knk senin müdür 5 maaş alıyor haberin olsun.Daha geleli 2 ay olmadı range çekti altına 2019 model
Böyle bir saçmalık olamaz. Cimer'e verin.Sizin müdür yine iyi. Bizimki sadece ayağım sakatken kalkamadım diye disipline verdi![]()
Bizim okulun müdürünü nasıl tanıyorsun aga?Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçu ları müdür diye koyuyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.