Okulda kıyafet yüzünden tutanak tutuldu

LynxC

Hectopat
Bugün bizim sınıfa müdür geldi, kıyafet kontrolü yaptı. Bugün beden dersi var diye altımıza eşofman giymiştik. Müdür geldi, kontrol etti. Bayağı bağırdı. 15-20 kişi tutanak yedik. Bir şey olur mu? 10. sınıfım.

Bugün bizim sınıfa müdür geldi, kıyafet kontrolü yaptı. Bugün beden dersi var diye altımıza eşofman giymiştik. Müdür geldi, kontrol etti. Bayağı bağırdı. 15-20 kişi tutanak yedik. Bir şey olur mu? 10. sınıfım.

Sizin müdür yine iyi. Bizimki sadece ayağım sakatken kalkamadım diye disipline verdi :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey oldu mu peki hocam?

Vallahi daha dün oldu hocam de konuşurlarken sadece bende duracak dediğini duydum kısacası en ufak hatamda öpücek :D

Sizin müdür yine iyi. Bizimki sadece ayağım sakatken kalkamadım diye disipline verdi :D
Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçu ları müdür diye koyuyorlar.

Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçuları müdür diye koyuyorlar.

Daha geleli 2 ay olmadı range çekti altına 2019 model

Böyle bir saçmalık olamaz. Cimer'e verin.
Böyle adamlık hakkında fikir sahibi olmayan ve otoriter olma peşinde kendisine saygı duyulmasını isteyip karşısındakine gram saygısı olmayan kuçu kuçu ları müdür diye koyuyorlar.
Bizim okulun müdürünü nasıl tanıyorsun aga?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı