Madde 4'ün a bendine göre yasak gibi. Emin misiniz, nerede yazıyor?Abartılı olmadığı sürece yasak değil. Yönetmelikte yazıyor.
Orada bahsedilen şey herhangi bir kuruluşu, amacı, fikri, akımı vs temsil eden takılar. Küpe için nokta şeklindeki ve basit olanlara izin veriliyor.Madde 4'ün a bendine göre yasak gibi. Emin misiniz, nerede yazıyor?
Ucu açık yazılmış. Örneğin, insiyatif olarak kız öğrencilerin kulaklarındaki delik kapanmasın diye izin veriliyor olabilir. Yazılı olarak yasak olmadığına dair bir şey göremedim. Yani idare haksız değil mevzuat açısından bana göre.Orada bahsedilen şey herhangi bir kuruluşu, amacı, fikri, akımı vs temsil eden takılar. Küpe için nokta şeklindeki ve basit olanlara izin veriliyor.
Yeni görüyorum bunu, her şey yasakmış. Hocalar yine iyi görmezden geliyormuş o zaman bu neMadde 4'ün a bendine göre yasak gibi. Emin misiniz, nerede yazıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.