Okulda maskemi çıkaramıyorum

Arkadaşlar merhabalar. Okullarda bildiğiniz gibi maske takılıyor ve ben de okulda maskemi hiç çıkarmıyorum. Çünkü çıkarınca insanlar ilk defa gördüklerinden dolayı garipseyecekler. Bende bundan korkuyorum. Daha önceden 1 2 kere çıkarmıştım. Onda da arkadaşlarım yüzümü garipsediler. Aslında tipim çirkin değil. Orta - iyi arasında bir tipim var. Fakat ne kadar yakışıklı/güzel olursan ol maskeni ilk defa çıkarınca bir garip geliyor. İşte bende bu durumu yenemiyorum. Ne yapmam lazım?
Dışarıdaki şahısların, ne düşündüğünü önemli değil. Sonuçta okula eğitim almak için gidiyorsunuz. Dış görünüş, dış görünüş... Gerçekten önemli nokta bu mu? Siz okula arkadaşlarınız için mi gidiyorsunuz, yoksa kendiniz için mi? Derslerime bakarım, arkadaşlarıma değil. Bu arada fazla kafanıza takmayın. Hayatı güzel ve dolu dolu yaşamaya bakın. Sonunda arkanıza baktığınız zaman (geçmişi düşünme), neden ben böyle yaptım dersiniz. Sizin odaklanacağınız nokta ders olmalı, okul için yazıyorum.

Bende de aynı korku var ve maske yasağı kalktı çoğu kişi artık maskesiz geliyor. Sen alabildin mi? Nasılsın.

Arkadaşlar merhaba. Okullarda bildiğiniz gibi maske takılıyor ve ben de okulda maskemi hiç çıkarmıyorum. Çünkü çıkarınca insanlar ilk defa gördüklerinden dolayı garipseyecekler. Bende bundan korkuyorum. Daha önceden 1 2 kere çıkarmıştım. Onda da arkadaşlarım yüzümü garipsediler. Aslında tipim çirkin değil. Orta - iyi arasında bir tipim var. Fakat ne kadar yakışıklı/güzel olursan ol maskeni ilk defa çıkarınca bir garip geliyor. İşte ben de bu durumu yenemiyorum. Ne yapmam lazı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı