FurkanGuray1
Femtopat
Bende böyle bir duruma benzer durum yaşadım reddedilsende bir şey olmaz yaşayarak anladım ama söylemediğinde hep acaba hissiyle yaşıyorsun bence söyle.
Kurtulduğunuz iyi olmuş. Öyle bir insanla bırak haftayı saat geçirilmez.
Biliyorum o tipleri, benim sınıfımda da vardı. Çok masum görünüyorlar ama arap atı gibi sonradan açılıyorlar. Pek güvenmemek lazım.Olay olmadan önceki sene aynı sınıftaydık ve arkadaş gibiydik. Ve o sıralar hiç arkadaşı veya konuştuğu biri yoktu. Teneffüslerde falan hep sınıftaydı. 2 yılımın boşa gitmesine mi, ilişkinin 1 hafta sürmesine mi yoksa başka bir sürü erkekle sevgili olmasına mı şaşırayım bilemedim o sıralar. Şimdi komik ve sinir bozucu hatıra olarak kaldı.
En kötüsü ise gerçekten sevdiğin birinin sana değer verdiğini sanıyorsun. Duygularınla oynanıyor bir nevi.Biliyorum o tipleri, benim sınıfımda da vardı. Çok masum görünüyorlar ama arap atı gibi sonradan açılıyorlar. Pek güvenmemek lazım.
Eğer sizden önce bir sürü sevgilisi oldu ise bu sizi rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.başka bir sürü erkekle sevgili olmasına mı şaşırayım bilemedim o sıralar.
Eğer sizden önce bir sürü sevgilisi oldu ise bu sizi rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.
Eğer sizden önce bir sürü sevgilisi oldu ise bu sizi rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.
O olaya bende karşıyım.Yani bir nevi kullan at.
Bu konuda haklısınız.Kardeşim bir şey bile yaşamamışsınız merak etme geçer. İnsan yeri geliyor aylarca yıllarca beraber yiyip içtiği, aşkından Mecnun olup çöllere düştüğü insanın yokluğuna alışıyor, unutuyor.