Dwnity
Hectopat
Kısacası COVID-19 başlayalı beli okulda hiç maskeyi açmadım. İnsanlar aç aç diye yanımda bağırmasına rağmen açmadım. Neden açmadım bilmiyorum ama kabaca söylersem utanıyordum veya çok iyi gözüküyordum. İkisinden biri işte hatta şöyle bir şey diyeyim başka bir sebebi de diğerlerini çocuk gibi görmem. Zevkleri, dinlediği şarkılar esprileri olsun hepsi çok çocukça böyle var ya biriyle tek kalınca öldürene kadar döveceğim geliyor ama olmuyor. Hatta üstüne okul açıldığından beri hiç konuşmadım ciddiyim yani o zaman kafamda ne varsa hepsinin aptal olduğunu veya onlarla konuşmanın da aptalca olduğunu düşünüyordum - 4 ayda bu kadar değişeceğimi hiç düşünmezdim. Arkamda şişko bir çocuk var ikide bir saçma saçma şeyler söylüyor yani benim onlara göre büyük ihtimal utandığım için onlardan daha aptal olduğumu düşünüyorlar diyebiliriz. Hiç kimseye bulaşmadım ellemedim onlar bana zorbalık yapıyor galiba sanki 5. sınıf çocuğu gibi davranıyorlar arkadaki bahsettiğim çocuk bilerek çantamı yırtmıştı hiçbir şey demedim. Aşırı sinir oluyorum ona da notlarım 60 arası bayağı düşük ama eminim ki hepsinden çok daha zekiyim sizce sizin öneriniz nedir? Normalde asosyal değilim karşıma siz çıksanız hiç utanmadan konuşabilirim ama sadece okula karşı böyleyim bunun yüzünden psikoloğa bile gittim.