Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlkokul 2. sınıfta ders işlenirken yere kalemim düştü alayım derken patür kütür osurdum sonra lakabım osuruklu olunca okul değiştirdim çünkü çok zorbalanmıştım.
Arkadaşlar şimdi şahit olduğum bir olay aklıma geldi. Şimdi ortaokul işte biz dolaşıyoruz arkadaşlarla derken benim arkadaşımın sınıf arkadaşı geldi bir an saçma sapan bir şeyler falan dedi tam hatırlamıyorum ama benim yanıma gelip durup dedi sanki mahalle kekoları sen bir gelsene der gibi bir olay işte neyse bu bir şeyler derken benim arkadaş okulun ortasında bunun şortu bir indirdi bende o müthiş manzarayı gördüm okuldaki herkes çocuğa gülüyor çocuk rezil oldu gitti.
Beden dersindeydik, pazartesi günü miss gibi bir hava. Kıyafetimi değiştirmişim zevkli bir şekilde sıraya giricem. Sonra beden hocası 4 kişilik grup haline girin dedi, girdik. Bir kişi şınav pozisyonuna yattı, diğer kişi onun üstüne ayaklarını koydu, bi' diğer kişi de onun üstüne ayaklarını koydu ve son kişi de onun üstüne ayaklarını koydu. 60 saniye böyle beklememiz gerektiğini söyledi. İçimden hocaya küfür ediyorum bir yandan nasıl yapıcaz diyorum falan filan. Sonra 2.ye çıkacaktım ben, çıkarken benim pantolon cart diye bir yırtıldı. En rezil olduğum andı, bir de en kritik yerden. Özgüvenimi toplayıp bir şey olmamış gibi devam ettim, güldüler fakat takmadım bile. Ortaokul 7'de yaşandı bu olay. .