En rezil olduğunuz an

Dövmeye gerek yok 3-4 gün uzaklaştırma almıştı zaten ailesinden dayak yemiştir :)
Bari uzun muydu büyük müydü? Güç gösterisi olmuş olurdu. Ben olsam o çocuğu müdür gelse bile elimden alamazdı. Yani müdür geldi çocuğun ağzı burnu patlamış soracak bana niye yaptın diye. Ben de donumu indirdi bana yürüdü diyip sonra ben istemeyince beni itti diyip çocuğun hayatını karartıp okulda adını topa çıkartırdım.

5. sınıfta geri zekalı gibi kız sınıf arkadaşımın kalemliğini alıp malum yere koyup geziyordum teneffüste arkadaşlarla gülüyorduk buna. Aslında bunu yapmamdan rahatsız olmayacak bir arkadaşım sırf i*neliğine bunu bir sonraki ders matematik öğretmenime söylemişti. İnanılmaz utanmıştım. Öğretmenim de siz bayağı büyümüşsünüz falan demişti yüzüme. Çok utanmıştım. Bir de 1. sınıfta okuma bayramı diye bir şey vardı. Gösteri yapıyorduk. Gösteride dans da vardı sınıfın en kısası olduğum için sınıfın en kısa kızıyla beraber dans ediyordum. 200-250 kişinin içinde dans ederken tuvaletim geldi. Gösteri yarım kalmasın diye devam etmiştim. Annem de sınıf annesiydi öğretmenim ile beraber gösteriyi izliyordu. Annemin gözü bendeydi sadece. Ben de çok tuvaletim geldiği için kıvranıyordum falan annem şüphelenmiş ama gösterinin bir parçası zannetmiş. En son ben tutamadım kızla dans ederken bıraktım. Ama salon dolu en az 200 kişinin önünde altıma yaptım. Pantolon ıpıslak. Sonra annem gördü direk kucakladı beni tuvalete götürdü. Geri dönemedim gösteriye utancımdan. 😔

Bari uzun muydu büyük müydü? Güç gösterisi olmuş olurdu. Ben olsam o çocuğu müdür gelse bile elimden alamazdı. Yani müdür geldi çocuğun ağzı burnu patlamış soracak bana niye yaptın diye. Ben de donumu indirdi bana yürüdü deyip sonra ben istemeyince beni itti deyip çocuğun hayatını karartıp okulda adını topa çıkartırdım.

Valla şişmiş, orta şahlanmış duruyordu ama o telaşla artık ne hallere girdi bilmiyorum. Ayrıca hocalar Çin seddi gibi duvar ördü çocuğa bir şey yapmayayim diye sonra direk uzaklaştırma aldı evinde gitti dışarıda karşılaşsaydım zaten dayak yerdi.

Bilir misiniz serdar diye bağıran bir adamın videosu var ;). Ben onu ilk izlediğimde şokundan çıkamamıştım. Daha net anlamak için tekrar tekrar izliyordum. Sonra arkadaşım din öğretmenin yanında (din öğretmeni dahil 3 kız var) hocaya g*y p****su izlediğimi söyledi yalanlamaya çalıştım ama nafile :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı