- Makaleler
- 13
Bir özel liseye gidiyorum. Okul sınırları içerisinde şiddete uğradım. Okulun idaresine şiddete uğradığımı belirttiğim halde Cimer'e de iletirsem ne olur?
Niye dostum söylese tanıyacak mısın? yoksa ben mi yanlış anladım.Hocam tam olarak kim tarafından şiddete uğradınız?
Bir özel liseye gidiyorum. Okul sınırları içerisinde şiddete uğradım. Okulun idaresine şiddete uğradığımı belirttiğim halde CİMER'e de iletirsem ne olur?
Böyle şeyleri umursayacaklarını sanmıyorum zira ben 1 sene önce siber suçlara birini defalarca şikayet ettim daha dün aradılar karakola gelmemi istediler bu kadar zaman geçmiş kimseyi hatırlamıyorum sizde de benzer bir durum yaşanabilir.
Olabilir yanlış bilgi vermek gibi olmasın bilgim yok bu konularda en iyisi sileyim.Bu ayrı bir suç ve yoğunluk olabiliyor.
Böyle şeyleri umursayacaklarını sanmıyorum zira ben 1 sene önce siber suçlara birini defalarca şikayet ettim daha dün aradılar karakola gelmemi istediler bu kadar zaman geçmiş kimseyi hatırlamıyorum sizde de benzer bir durum yaşanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.