Okulda sigara yakalatmak disiplin cezasına sebep olur mu?

Okula göre değişir. Eski okulumda 7-8 kere sigara yakalatıp tutanak bile yemeyen kişiler vardı ama şimdiki okulumda direk tutanak yer.
 
Tecrübelerimden yola çıkarak biraz anlatayım eğer iyi bir lisede okuyorsan zaten yıl sonunda kurul toplanıp çok ciddi bir cezan yoksa bütün disiplin işlemlerini siliyor. Onun haricinde hocaların sıkıntılı tipler değilse aileni arayıp durumu anlatırlar annenin numarasını vermeni tercih ederim en azından eve gidip annene durumu anlatıp babandan kurtulursun. Aileni aramak yerine sözlü uyarıda yapabilirler. Ben yakalandığımda bizim hoca sağolsun müdüre şikayet etmiyordu direkt pakete çöküyordu başına çok ciddi bir şey geleceğini düşünmüyorum zaten okul bahçesinde içerken yakalanmamışsın çantada yakalatmışsın ayriyetten bildiğim kadarıyla arama izni olmadan çantanı aramalarının yasak olması lazım.
 
Okulda arama oldu. Önce sınıfa hoca gelmiş, sonra bir tane daha hoca geldi. Müdür muaviniyle benim de saklayacak yerim yoktu. Çantaya attım sonra aradılar üstleri falan paketi çantaya koymuştum, yakalattım. Sonra isim aldılar. Bir şey olur mu, disipline gider miyim? Okulda daha önce herhangi bir cezam yok.

Ayvayı yedin. Kınama cezası. :üzgün:
 
Hocam biraz okula bağlı bizim eski okuldda Puff'la yakalandılar disiplin yediler sizde başınız yanmasın diye ailenize haber vermezler ama kınama alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı